• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wpadam doslownie na chwilke,podpisac liste obecnosci i juz mnie nie ma :sorry:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze wam kochane moje udanej niedzieli ;-)
anisiaj buziaki,jakby co to jestesmy tutaj ,pamietaj o tym ;-)
szostkowa mam pyt.czy jak ci dzieci rosly to bylo ci ciezko...?,czy to ze mna cos nie tak ?? :zawstydzona/y: niby wiem..,to normalne,ze dzieci rosna,ze taka kolej rzeczy..ale...ciezko na serduchu,jak moja mala dziewczynka,ktora niedawno lezala na mojej piersi,jest juz duza panna..na razie sie trzymam,ale oczka juz szklane mialam...:zawstydzona/y:
zdecydowanie za szybko te dzieci rosna !!!!

buziaki dla was i juz uciekam,papa:tak:

Anisiaj jestem z Tobą i dla Ciebie.
Madlen to normalne co odczuwasz.Serce matki tak samo kocha czy dziecko jest noworodkiem czy nastolatkiem.Ja już zaczynam mieć syndrom pustego gniazda,bo moja córka w październiku na studia z domu wyjdzie.To nic,że są młodsze dzieci,ale jednego za chwilę będzie brakować:-(.

Jestem i ja,przepraszam ale wczoraj nie dalam rady tu sie wypowiadac. Rzadko widuje sie z bratem i glupio mi bylo siedziec na kompie. Dzis odstawilismy go na lotnisko,teraz jedziemy na dzialeczke na grilla poki pogoda i wieczorkiem bede juz obecna :-)
Anisiaj kochana pamietsj ze zawsze mozesz na nas liczyc, tule mocno :*
Wiolka milej przejazdzki :-)
bietka wiecej odpoczynku kochana,wczoraj pytalas o kopniaki i te inne, wieczorkiem dzis odpisze bo teraz klikam z tel. Dodam,ze wczoraj pijechalam do tesco po ten kocyk. I dopiero jak bylam w domu to sie kapnelam ze zaplacilam za niego 8,50 bo byl blad w kodzie a cena normalna to 49zl takze sie ucieszylam :-)
Marta to dobrze ze lepiej sie czujesz.

Milej niedzieli.odezwe sie pozniej.pa

No nie, znowu ja tańczę? Jak pech to pech, a jeśli powiem, że mam super zastępstwo?
Anisiaj, jesteśmy tutaj dla Ciebie, jakbyś miała ochotę
Bietka, Szóstkowa mama, no @ jeszcze nie przyszła, ale skoro wczoraj była jedna krecha to dzisiaj odstawiłam dupka i czekam na @ Brzuch juz boli, wzięłam tabsy przeciwbólowe i czekam. No i tempka już jest bardzo niska
Oglądam na TLC program o nastolatkach, które wychodzą za mąż. Masakra, jest 17-letnia dziewczyna, która wyszła za 64-letniego faceta Dla mnie to niezrozumiałe

reklama
Dzoanko dlaczego dupka odstawilas? Ja w tym tescie jak siurnelam to widac bylo jedna kreche a jak pod swiatlo to widac bylo cien drugiej dlatego kupilam apteczny i jak siurnelam od razu blada ale widoczna krecha sie pojawila. @ nie ma wiec nie wszystko stracone kochana hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry