D
Dzoana.a
Gość
Wiola, siurnęłam na test dzisiaj i była jedna krecha, więc... No to niezła księżniczka Wam rośnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Już miałam nerwa. I dzisiaj pojechaliśmy do E.Leclerka i w końcu były:-) Buty zamiast 120zł kosztowały 80:-) więc dokupiłam balerinki, takie zwykłe:-) do biegania na spacery.
To taka mała naciągaczka ale co zrobić każdy kiedyś był dzieckiem,my niektórych rzeczy nie miałyśmy to teraz dzieciom można dac zobaczysz jak będziesz miała swojego bąbelka doczekasz sie ty też wypadów z dzieciatkiem na zakupy Justi-to dobrze na przecenie sie zawsze opłąca bo kupisz dobry but i taniej:-) Madlen-będzie smigałą na rowerze tylko ja z nią albo za nia
Marta-mnie nieraz pomaga zmniejsza skurcze żołądka tak samo jak melisa działa rozkurczająco wiec myśle że powinien ci ulżyć