• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzoana ciezko tak wyluzowac..wiem,ale jakos kurka trzeba..a zreszta moze juz nie bedziesz musiala luzowac,bo sie teraz uda :tak::tak: zycze ci tego z calego serducha ;-)
wiolka fajnie,ze mloda bedzie smigala sobie na rowerku ;-)

Dzoana :-( A z tą wpadką to czasami jest super rozwiązanie. A tak to człowiek czeka aż sobie wszystko poukłada, praca, mieszkanie, kariera itd itp podejmuje decyzje "no to teraz dziecko" a tu d....Z tym odpuszczeniem sobie i bezstresowym staraniem to też prawda, duża zależy od psychiki.
A butki kupiłam takie cichobiegi, wiązane tylko tak inaczej wiązane:) tak krzywo. Mój M śmieje się że mam krzywe stopy:-)Buty są Lasockiego. Byłam w czwartek w galerii i były a i owszem, ale bez mojego rozmiary. Więc pojechaliśmy na miasto, ale tu wogóle ich nie było, więć pojechaliśmy do reala, a tam zamknięte ccc:crazy: Już miałam nerwa. I dzisiaj pojechaliśmy do E.Leclerka i w końcu były:-) Buty zamiast 120zł kosztowały 80:-) więc dokupiłam balerinki, takie zwykłe:-) do biegania na spacery.

Kupiłam sobie czopki glicerynowe i po 5 minutach leciałam na kibelek trochę mi lżej już ale żołądek nadal boli, jakby ktoś mi na niego kamienie pokładł.
Wiolka dzięki - po przeczytaniu Twojego postu poleciałam sobie rumianek zrobić, bo akurat mam :tak:
Justi pokaż butki ;-)

Dzoana-może za wcześnie ja test robiłam 3 dni po dniu spodziewanej @ poczekamy zobaczymy czy jutro sie wredota pojawi cierpliwosci:tak: To taka mała naciągaczka ale co zrobić każdy kiedyś był dzieckiem,my niektórych rzeczy nie miałyśmy to teraz dzieciom można dac zobaczysz jak będziesz miała swojego bąbelka doczekasz sie ty też wypadów z dzieciatkiem na zakupy Justi-to dobrze na przecenie sie zawsze opłąca bo kupisz dobry but i taniej:-) Madlen-będzie smigałą na rowerze tylko ja z nią albo za nia:unsure: Marta-mnie nieraz pomaga zmniejsza skurcze żołądka tak samo jak melisa działa rozkurczająco wiec myśle że powinien ci ulżyć

Ostatnia edycja:
Marta-ja słodze to nie wplyswa na jego działanie ja nie potrafie żadnych ziół wypić bez słodzenia ale profilaktycznie możesz sobie też gotować na pusty żołądek rano siemielniane tworzy osłone żołądka i przełyku i na zaparcia też pomaga albo poprostu pij sobie 1 activie dziennie

reklama
jestem

wiolka czekam na zdjecia malej na rowerze:-) fajnie ze jej sie tak podoba
madlen duza core masz juz w domu juz widze jak sie bedzie opiekowala nowonarodzonym dzidziusiem:tak:
dzoana kurde a taka mialam nadzieje ze w tym cyklu wyjda te dwie krechy

ja padam ze zmeczenia ale jeszcze chwile posiedze bo jak teraz zasne to sie zapewne obudze o polnocy i potem juz nie zasne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry