• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem

wiolka czekam na zdjecia malej na rowerze:-) fajnie ze jej sie tak podoba
madlen duza core masz juz w domu juz widze jak sie bedzie opiekowala nowonarodzonym dzidziusiem:tak:
dzoana kurde a taka mialam nadzieje ze w tym cyklu wyjda te dwie krechy

ja padam ze zmeczenia ale jeszcze chwile posiedze bo jak teraz zasne to sie zapewne obudze o polnocy i potem juz nie zasne
No ja co cykl mam nadzieję na II, ale jeszcze się nie doczekałam.
Idę już się położyć do łóżeczka, może zapodamy sobie jakiś film do poduszki na kompie, bo oczywiście w TV nic ciekawego nie nadają.
Słodkich snów i do jutra:-)

reklama
Wiolka uśmiech na twarzy dziecka jest bezcenny.Moje dzieciaki też się cieszą jak coś dostaną.
Dzoana wiem co czujesz,bo sama się starałam o ostatniego synusia coś ponad trzy lata.A i teraz przyszła wredna@.Ale dziewczyny mają rację,trzeba wrzucić na luz.
Marta zrób sobie USG jamy brzusznej(nie ciąży),być może masz kamienie w woreczku żółciowym,wtedy jest taka ciężkość.Trzeba wtedy stosować specjalną dietę.

Bobo melduję się ponownie.
Dziś byliśmy z dziećmi w parku dinozaurów,ale była to dla nich niespodzianka.Karol bał się odgłosów,które wydawały te dinozaury.
Potem był obiad(zupa pomidorowa),a o 17-tej zaczęłam robić gołąbki,a potem pierogi ruskie.Tych pierwszych zrobiłam 49 szt,a tych drugich 128 szt.Całą robotę skończyłam o 21,ale zanim posprzątałam ten cały bajzel,to było już dużo po 21.
Teraz jestem z wami,padam na ryjek,ale jestem.

Widzę,że chyba sama zostałam,zatem kochane miłego łikendowania i DOBRANOC!!!

Ostatnia edycja:
szostkowa to ja poprosze o mala porcje ruskich ;-),az sie glodna zrobilam...bo jak zwykle mam pusty zoladek,bo rybka fasolce nie smakowala :angry:,teraz wcianam jablka,bo wiem ,ze to lubi moj dzidziolek ;-)
was juz pewnie nie ma,to ja mowie tylko DOBRANOC i uciekam ;-)
KOLOROWYCH ;-)
dzoana zobaczymy jak bedzie jutro :tak: :*

hej kobietki,

ja wczoraj po sprzątaniu spałam 2,5 h :szok: potem szybko w popłochu się zbierałam na mecz real-barcelona z M do znajomych.

madlen- udanego świętowania - podeślij kawałek tortu do kawki :-) wiem, że naszym mężczyznom jest źle bez seksu, ale uważam, że wbrew wszystkiemu oni to rozumieją :-p
dzoana jak tam ??? przyszła @ ???
wiolka - pogoda super w Małopolsce więc pewnie dziś śmigacie na rowerku ??? :-)

bobo
- gdzie się ukrywasz ???

anisiaj - czekam na wieści :*

marta - nie wiem czy lubisz,ale ja codziennie rano jem musli z mlekiem i pomaga na regularne wizyty w toalecie. Czasem też piję activie, oraz jem chleb z ziarnami + siemie lniane i nie narzekam, a i u mnie bywało ciężko.

anaber, 6-mamo, justi, joweg, aneczkaa, scoti, aga
miłej niedzieli :-) chyba o nikim nie zapomniałam :/

Ostatnia edycja:
Bietka-żebyś wiedziała że pogode mamy piękną i zaraz wyruszamy na rower przed obiadem i później po obiedzie mamy drugi raz jechać mała jak narazie je sniadanie jak mnie nie wykończy dzis to sie później odezwe ty wrzuć sobie dziaisja na luz żebyś nam sie n ie przemęczała:-) Marta-jak sie dzis czujesz?Szostkowamamo-ale pyszności robiłaś mniam powiedz mi jak było w parku dinozaurów bo my też sie tam będziemy wybierać z NastkąWrażenia fajne? Anisiaj-czekamy na wieści Scoti jak zrobie zdjęcie pilnując żeby Nastka nie potrąciła kogoś albo mnie to napewno wrzuce:happy: Kochane ja uciekam bo Anastazja od 7 rano mnie tym rowerem zadrecza odezwe sie później miłego dnia wam zycze oby niedziela spopkojnie minęła

Jestem dziewczynki coś tu cicho dzisiaj....
Dzięki że się martwiłyście ale już mi lepiej... kupiłam sobie te czopki glicerynowe i tak mnie przeczyściło że szok na
Wiolka dzięki jest już dobrze :-D o wiele lepiej na wieczór jeszcze wypiłam rumianek jak kazałaś ;-)
6mamo już mi przeszło nigdy takiego czegoś nie miałam.... to było tak myślę przez zaparcia
Gdzie reszta?
Bobo nie sprawdzasz dzisiaj listy ?
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień doberek wszystkim!
Madlen wszystkiego naj dla twojej córuni,aby uśmiech nigdy nie schodził z jej buźki i duuużo zdrówka!!!A na mdłości gin przepisał DIPHERGAN w tabsach.Łykałam je i jadłam w zasadzie wszystko i rzadko przytulałam porcelankę.A tabsy łykałam do 20 tyg.
Dzoana właśnie czy przyszła ta wredna @?
Bobo zdaje się,że dziś ty karnie tańczysz kochana!!!
Wiolka park dinozaurów to rewelacja.U nas jest pod Gorzowem w Nowinach Wielkich.Cały teren jest umiejscowiony w lesie,dino są w naturalnych rozmiarach i są puszczane odgłosy tychże stworów.Niektóre można nawet dotknąć.Szymon już sam sobie czytał opisy epok.Na trasie przejścia poustawiane są ławeczki i stoliki,niektóre zadaszone.Są dwa place zabaw i muzeum minerałów i skamielin.Wchodzi się za free(wejście jest wliczone w cenę biletu do parku),jest też dino bar no i niestety sklepik z pamiątkami.Ale zawsze jest świetnie,w tym roku dołożyli nowe dinozaury.My tam jeździmy kilka razy do roku co roku i zawsze jesteśmy zachwyceni,poza tym to wypoczynek na świeżym powietrzu.

No i mieliśmy zabawną sytuację jak tam jechaliśmy.Szymon zobaczył stojącą przy drodze prostą tutkę i zapytał kto to jest i na co czeka.No więc m niewiele myśląc odpowiedział,że ona czeka na pociąg,a ja powiedziałam,że to taki ssak leśny(ale głupia jestem,hihihi).Na to mój spostrzegawczy syn odpowiedział,że po ulicy nie jeżdźą pociągi,na to mój m,że w takim razie ta pani nigdy na pociąg się nie doczeka.Potem młody nie był już dociekliwy i sam sobie dopowiedział,że owa pani czeka na stop-a.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie ma na co czekać. dziecko przestało się rozwijać w 6 tygodniu. odstawiam leki i czekamy w domu, jak nic się nie wydarzy, to w środę do szpitala. proszę Was tylko o jedno - nie piszcie o Aniołku (było 1 dziecko), o nadziei itp - teraz nie mam na to siły, po prostu bądźcie dalej, tak, jak jesteście. To dla mnie bardzo wiele znaczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry