aneczkaa
Fanka BB :)
Hey mam niezły sajgon w domu eeeeeeeehhhh
Dżoana,
tak , staniczek już został wysłany
Anisiaj ...myślami jestem z Tobą .. choć nie znamy się długo to bardzo porusza mnie to wszystko...
masz rację że chcesz odczekać przed kolejną ciążą... i świetnie że wyjeżdżacie .. potrzebujesz teraz odpoczynku zwłaszcza psychicznego... a co do L4 to lekarz powinien wystawić .. a w razie czego zawsze rodzinny może Ci dać jak mu powiesz że potrzebujesz "dojść do siebie "
jeszcze raz mocno tulę!!! z całej siły :*
Ja znikam dziewczyny na parę dni .. może jutro będę ale nie obiecuję .. jadę małą zawieźć do rodziców i spotkać się ze znajomymi .. muszę odpocząć od tej małej przylepy chociaż przez kilka godzin
Wszystkim życzę miłego weekendu !!!!!!!!!!!!
A Anisiaj także dużo siły i wspacia w mężu :* pamiętaj że jesteśmy tu dla Ciebie ..
też tak miałam w ciąży i czopki glicerynowe są absolutnie nieszkodliwe a działają cuda !! nawet przed porodem żeby się oczyćić zamiast lewatywy wzięłam czopka...Kurcze wiecie co męczą mnie zaparcia - masakra
Dżoana,
tak , staniczek już został wysłany
Anisiaj ...myślami jestem z Tobą .. choć nie znamy się długo to bardzo porusza mnie to wszystko...
masz rację że chcesz odczekać przed kolejną ciążą... i świetnie że wyjeżdżacie .. potrzebujesz teraz odpoczynku zwłaszcza psychicznego... a co do L4 to lekarz powinien wystawić .. a w razie czego zawsze rodzinny może Ci dać jak mu powiesz że potrzebujesz "dojść do siebie "
jeszcze raz mocno tulę!!! z całej siły :*
Ja znikam dziewczyny na parę dni .. może jutro będę ale nie obiecuję .. jadę małą zawieźć do rodziców i spotkać się ze znajomymi .. muszę odpocząć od tej małej przylepy chociaż przez kilka godzin
Wszystkim życzę miłego weekendu !!!!!!!!!!!!
A Anisiaj także dużo siły i wspacia w mężu :* pamiętaj że jesteśmy tu dla Ciebie ..

,z tego co wiem,to suszone sliwki sa na rozwolnienie..,a na zaparcia,duzo warzyw,owocow i przegotowana woda z cytryna bez dodatku cukru ;-)<na grudniowkach tak pisza>
rower już kupiliśmy jeszcze jej może jakąś sukienke na te urodziny kupie żeby miała w czym wystąpić i do dnia dziecka będzie spokój