• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo, dupka mialam brać tylko przez 10 dni i jeśli nie będzie II to miałam odstawić. Tempka mówi sama za siebie, test wyszedł negatywny, drugiej krechy nie było, a czuję się jak na malpę, więc na pewno nie jestem w ciąży

reklama
Ja też już jestem dziewczynki,wróciłam z tych cholernych ryb.
Miałam tam nieprzyjemną przygodę,mało zawału nie dostałam.Otóż Karol szybko znudził się rybami,łowili tylko mój m i Szymek.Franuś spał w wózku,a Karol niestety szalał i miał gdzieś moje prośby i upominania.
No i niestety w pewnym momencie wpadł do jeziora:szok:!!!M nie umie pływać,więc ja jego z tej wody wyciągałam.I jak szybko rybki się zaczęły,tak szybko łowienie się skończyło.Karol mokry,ja mokra do wozu i do domu.Kąpiel i teraz siedzę wściekła:wściekła/y:.
Dla rozładowania sytuacji zrobię te rogaliki i później napiszę jak wyszły.

Ja sie z Nastką przespałam po spacerze wstałyśmy zleciłam dzis teściowi zrobienie łóżeczka takiego jakie nam sie podoba i sie podjął:-) rodzice wózek podobno maja zakupić więc byłoby super,Dzoana-póki @ nie przyszła to nic nie jest przesądzone wszystkie nas bolał brzuch jak na @ zobaczymy co bedzie Marta-dobrze ze dzis fajnie sie czujesz Anisiaj-&&&&&&& trzynmaj sie kochana Bobo-ja mam teraz tak jak ty siedze pod kocykiem mąż pojechał do sklepu na grilla go nabrało byliśmy z małą 2 razy na rowerze na dziś dość odwiedziliśmy dziś teściowa na chwile oczywiście w sklepie m chciał sie pochwalić że córusi rower kupiliśmy a ta p...... powiedziała mi że strasznie zbrzydłam!!!!!! Jagbym tam miała siekiere to bym pasożytowi łeb przy samej dupie odrąbała:wściekła/y:

6mamo to faktycznie nieprzyjemnie, mały mógłby jeszcze sobie coś zrobic, aj te dzieci.
Wiolka to super że zrobi wam łóżeczko a macie własny projekt ? Wiesz co ? co za baba jak ona mogła Ci tak powiedziec, ja to zawsze odpyskuje swojej, mi moja powiedziała że mam duży brzuch

Ostatnia edycja:
marta no to ladny spacerek mieliscie :) w pepco cos kupowalas dla dzidzi ?
6 mamo ja to bym umarla chyba ze strachu jakby mi tak dziecko wpadlo :( ja to panikara jestem i pozneij 3 dni przezywam heh:)
wiolka tesciowa trzebebylo sieknac albo powiedziec jej ze chwilo zbrzydlas po porodzie znow bedziesz piekna a jej to juz nic nie pomoze bo stara wiedzma jest. jeju jakby mi tak moja powiedziala to bym jej nagadala no ale to ja hihi mam ryja zawsze za duzego haha

reklama
Wiolka tak trzeba było :

Bobo nic nie kupiłam m sobie kupił 3 koszulki pumy za 40zł ogólnie przeceny są, Ja nie kupowałam dla siebie nic bo od siostry dostanę ciążowe rzeczy, a dla dzidzi to tak za miesiąc coś kupię :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry