• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem

Anisiaj dziękuję Kubuś ucałowany:)

Marta
ja dla dzieci używałam bambino a teraz m kupił skarb matki krem z filtrem uv na zimę dla niemowląt i dzieci, jedyna zasada taki krem na zimę musi być tłusty

Witajcie Kochane,
jadę dziś na rozmowę o pracę, praca dość nietypowa ale jakiś czas temu odpowiedziałam na ogłoszenie że potrzebują niani dla 10 miesięcznych bliźniaczek i wczoraj wieczorem facet zadzwonił że razem z żoną są zainteresowani moją kandydaturą i czy mogę dziś przyjechać :) Troszkę mam stresa ale kto nie próbuje ten nie ma ;)

Dzień dobry Anisiaj ja juz lepiej mam jeszcze tylko katar i troszke gardło boli ale juz mniej,Nastka ma mega katar i Julita sie pochorowała bo kaszle i ma katar jedziemy dzis z nimi do pediatry wiec zobaczymy co powie:sorry2:ja w ciazy stosowałam palmersa i moge polecic bardzo fajnie natłuszcza skóre ma dosc fajny zapach w aptece mi pani polecila:tak: Aga nie widziałam zdjec Kubusia bardzo prosze wrzucić jakies z teraz ile nam kawaler urósł:-) Dzoana gdyby wszyscy chrzestni mieli twoje podejscie do dzieci i bycia chrzestnym swiat byłby piekny a niestety czesto kupuja prezenty zeby dziecko miec z glowy:baffled: Evel trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozmowe;-) Ja Julicie i Nastce smaruje buźki kremem bambino jest tłusty i fajnie sie sprawdza:happy2:

reklama
Muszę wychodzić niedługo bo to kawał drogi ode mnie i jak patrzyłam na google maps to muszę jechać najpierw tramwajem, potem autobusem a na koniec na piechotę 1300 metrów... szok, chyba muszę zacząć znowu autem jeździć bo mam jakąś fobię przed prowadzeniem auta zimą....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry