• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, super sprawa taka sesja. Pamiatka na zawsze:-) udalo Ci sie i do tego za darmo
Anisiaj, no widzisz to ja jestem taka niezaznajomiona z tematyka rogali;-) moja kolezanka smarowala zwykla oliwka i tez nie miala zadnych rozstepow, ale slyszalam ze jak ktos ma sklonnosc to i nadrozsze kremy nie poradza:-(

dżoanka, ja też nieobcykana, szukam info na necie, polecają tego rogala, ale ja jakoś sobie nie wyobrażam w nim spać. no i muszę go zobaczyć na żywo zanim się zdecyduję, bo to jednak 150 zł, to bez sensu wyrzucac w bloto.
m ma tanią aptekę obok pracy, poproszę go jutro to kupi mi jakiś balsam i będę testowac.

muszę podnieść dupsko i przejść się z psem za jakieś dwie godziny, a tak mi się nie chce ;)

aniołkowa - tęskno za Tobą!

anaber - coś za rzadko tu jesteś, założyłaś nowy wątek czy robisz zakupy z linków?;P

suonko - Ty to masz takie lanie ode mnie, że głowa mała!:)

ja nie miałam rozstępów a na ostatnie 2 tyg jak przenosiłam to dostałam i teraz gołego brzucha juz nie pokaże a smarowałam oiwką bambino mój gn tak kazał
Anisiaj ja mam dużego rogala i mi osobiście się źle spało ale wiem że Anaber jest zadowolona
Bobo super
Justi a w rosmanie dostane ten krem?

anisiaj w przyszlym tyg chyba ta sesja bo kasia (wlascicielka) chce wlasnie takie dziecko miesieczne . ciesze sie bardzo z tego powodu :)
ja mam na nogach straszne rozstepy :( no ale coz. m i tak mnie kocha czy mam rozstepy czy ich nie mam heeh :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry