dzień dobry

no dzisiaj to pospałam bez kursów do kibelka

staram się spac na lewym boku, tak jak każą lekarze, ale jak się przekręcam po nocy na plecy to przez kilka sekund mam taką gulę po lewej stronie, nie wiem co to? scoti pisała, że też tak miała, ale ja mam tak codziennie i trochę mnie to dziwi. fakt, że mam dziecko po lewej stronie (wiecie dlaczego pisałam Wam na g, ale gula jest na poł brzucha, a ono tak wielkie nie jest). muszę pogadac o tym z ginem za tydzień. biedny, mam do niego tyle pytań, że chyba policzy mi za dwie wizyty
dżoana - zgadzam się w 100%. kasę zwykle biorą rodzice, a dziecko warto, żeby miało pamiątkę. mój m jest chrzestnym u brata i 1,5 roku temu na chrzciny daliśmy złoty medalik z łańcuszkiem, chociaż oni przez mamę m przekazali, że chcą kasę. nie daliśmy kasy, bo wiemy, że biedni nie są, a dziecko będzie miało pamiątkę. teraz też śmiesznie wychodzi, bo ta ich córeczka ma pełno takich ogłupiających zabawek, co to grają, świecą itp, a od nas dostaje zawsze mądre i zwykle ma je w nosie (np. teraz dostała lalkę szmaciankę, no cudną, ale nawet na nią nie spojrzała). marzę sobie, że nasze dzieci będą miec takie zabawki z naszego dzieciństwa - klocki drewniane, szmacianki itp, a nie te grające idiotyzmy.
Marta - powiedz Oliemu, że ciotka mu pokaże jak wreszcie nie da mamie pospac

co do prezentu - moja mama jest chrzestną dziecka, ktore ma wszystko i też się biła z myślami - ostatecznie kupiła mu porządny kurs językowy na cd - kilka poziomów.
aga - mnie też boli głowa drugi dzień z rzędu, aż kawkę wypiłam, choc teraz mi słabo wchodzi. Aguś, przepraszam, ale przegapiłam dwa miesiące Kubusia. Ucałuj go od ciotki, baaaardzo mocno
a jak tam nasze chorowitki?
gosia, wiolka, dzieci 6mamy, lepiej już?