• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

oho juz po spaniu :baffled:

jaki krem polecacie do buźki na chłodne dni?

Gosiulek ja tak pracowalam i dzwoniłam do ludzi my o 8 zaczynaliśmy wiem to okropne i nie chciałabym do tego wrócic. Najgorsze jest jak nad Toba stoja i słuchają - masakra u nas jeszcze bilingi sprawdzali czy dzwonimy

Ostatnia edycja:
reklama
gosia mam to samo, szału idzie dostać z tymi telefonami, ostatnio mnie Okrasa zapraszał na kurs gotowania:no::wściekła/y:

marta kupiłam nivea baby krem na każdą pogodę ,ale chyba tylko raz go użyłam- smaruje go emmolium

anisiaj życzę Ci tego by rodzina i znajomi Cię posłuchali, na mnie patrzą jak na kosmitkę i tak robią swoje :wściekła/y::no: pudło zabawek stoi.... bo przecież teraz trzeba dać dziecku wszystko - kiedyś tego nie było, a teraz trzeba nadrobić, bo oni nie mieli takich zabawek itp itd........... jak im mówę że nie zabawki tylko miłośc i czas spędzony z dzieckiem się liczy to patrzą jak na debila :cool2::baffled::nerd:

bietka, to wypieprzę przez okno :) tak jak gustowne ozdoby od teściowej - są w piwnicy :) ale sama sobie winna, bo mówiłam jej, że żadnych ozdób do mieszkania - moja mama posłuchała, teściowa nie :)

jak Was słucham, to się ciesze, że nie mam telefonu stacjonarnego ;) choc upierdliwcy z tmobile też potrafią dac czadu.

gosiu, mi na takie zmiany pomaga dentosept, szybki, skuteczny i naturalny

Anisiaj, to rzeczywiscie kaczka dziwaczka z Ciebie. No i do tego Bietka i ja tez jak bede miala dziecko:-) na szczescie moja Mama jest starej daty i nie kupuje nic grajacego i swiecacego. Raczej jest wlasnie za klockami i szmacianymi lalkami. Mojemu bratankowi to czytala ksiazki jak jeszcze byl niemowleciem. To wszyscy jej mowili po co to robi skoro P nie rozumie co sie mu czyta. A Mama czytala i teraz P ciagle nad ksiazka i bardzo lubi czytac.
Gosia, dentosept pomaga jak jest niewielkie zapalenie. Jak cos jest gleboko to niestety trzeba do dentysty. Nad moim zebem to dentysta siedzial poltorej godziny, bo okazalo sie ze zamiast dwoch mam trzy kanaly i do tego jeden mial ladny ksztalt lietrki "j".
Mialam sie jeszcze powymadrzac, ale w miedzyczasie zapomnialam co chcialam napisac:-D

jestem :)
pospalismy do 9 :) w nocy w ogole dziecka mojego nie slyszalam, m wstawal do niej . raz sie obudzila dostala flache i spala dalej, teraz znow spi a mama pije kawe :)
m byl u naszej wlascicielki. chodzilo jej o to czy bysmy jej naszej julki nie wypozyczyli do sesji zdjeciowej :) zajmuje sie fotografia ( o czym nie wiedzialam ) i chce naszej julce zrobic sesje zeby miec do portfolio. zrobi jej i nam z nia sesje za darmo i da nam fotki :) fajnie , prawda ?
milego dnia wszystkim

Witam i ja. Byli u nas sąsiedzi na kawce a ja muszę się wziąć za robotę bo znowu faktury czekają.
Anisiaj, nie używałam, i żałuję, bo w nocy bardzo cierpły mi boki. Niestety nie doradzę odnośnie poduchy :(
Marta, ja kupiłam krem PERFECTA WinterCare dla dzieci. Kosztował około 10zł, bo nivea na każdą pogodę kosztuje grubo ponad 20zł. I jak dla mnie był super, Kuba nigdy nie miał po nim żadnego uczulenia.
Miłego dzionka!

dżoanka - standardowy jest ten rogal, laski go wszędzie polecają, a ta druga to nowośc i nigdzie nie ma opinii :(

bobo - ale super! a ja już myślałam, że Was wywali, a tu proszę :) będziecie miec piękną pamiątkę :)

laski jeszcze raz zapytam, bo zapomniałam :) czego używałyście do smarowania brzucha? jade dzisiaj na zakupy, a mam tylko 2 h więc muszę byc idealnie zorganizowana ;)

reklama
anisiaj ja smarowalam brzuch balsamem do ciala i na brzuchu nie mam nic rozstepow, najlepiej w aptece pytac. kuzybka z blizniakmi w ciazy smarowala sie PHARMACERIS przeciw rozstepom i nie ma nic i ma super skore, slyszalam tez ze MUSTELA jest dobra. co do sesji to bardzo sie ciesze bo chcialam taka zrobic malej a tak to bede miec za darmo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry