• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Z tymi prezentami na komunie teraz to jest idiotyzm dorosłych wpajaja dzieciom głupote ze komunia to nie jest dzień zwiazany z sakramentem tylko prezentami:wściekła/y:i to jakimi:angry: u nas chrzestnymi beda siostra m i mój kuzyn bo miał byc brat ale oczywiscie nie zrobil sobie do tej pory bierzmowania wiedzial od początku mojej ciaży ze chce zeby on był to stwierdzil że mu czasu braklo i kasa najlepiej jagbym mu kase wysłała zeby sobie zrobił:wściekła/y: :wściekła/y:i tak wyszło ale kuzyn bardzo fajny utrzym,ujemy z nimi dobre kontakty i napewno bedzie dobrym ojcem chrzestnym,odnosnie chrzcin powiedzcie mi co pasuje kupić albo ile sie daje teraz np do koperty jako chrzestny:dry:bo sie z A zastanawiamy:sorry2:

Aga ja tez myslałam o kolczykach tylko siostra A ma juz 2 letnia córcie i uszów jej nie przebili jak byla młodsza a teraz stwierdzili ze jej nie przebija tymbardziej bo ona sie kłucia boi wiec pewnie beda lezały w szafce schowane te kolczyki:sorry2:jak ostatnio u nich bylismy to narzekali ze fotelika nie maja do samochodu dla młodszej i A tak myslał zeby kupić porzadny fotelik i kase dolozyc:sorry2:

Aga-no niby tak do ostatecznie decyzje podejmie A ale on bardziej sie sklania w kierunku tego fotelika oni tak ostatnio przy nas opowiadali jagby chcieli dac do zrozumienia że jest im potrzebny,ja Julicie na wiosne uszy przekluje Nastce przekuwałam jak była mała i uważam ze to najlepszy czas a dziecko sie przyzwyczai i wcale nie ciągla za uszy ani nic jak nas naiektorzy straszyli mialam małą kąpać ale śpi jej sie słodko wiec poczekam jak sie przebudzi,jutro jedziemy do pediatry zbada ją bo coś pokasłuje dziś i nie wiem czy tym zalegającym katarem czy coś sie u niej rozwija a humor ma dziś ciężki jak nigdy prawie cały dzień plakala:dry::dry:a z czego te lekcje odrabiacie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry