• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta powiem ci że z rodziną to się też dobrze wychodzi. U moich dzieci chrzestnymi są z rodziny m jego siostry i szwagier a my już prawie dwa lata nie utrzymujemy kontaktów, na komunii u nich m był sam i to tylko w kościele my na komunie młodego też nie zapraszamy ich ani teściów nikogo z rodziny m będzie tylko jego babcia a chrzestną czyli siostrę m zapraszamy tylko do kościoła

Gosiu to zależy bo córcia mojej koleżanki szła do komunii dwa lata temu bardzo mądra dziewczynka dostała skromne prezenty ale dla niej najważniejsze są przeżycia duchowe :tak:
Aguś ja wiem ze to rożnie ale jakby nie było z rodziną na różnych okazjach i tak się człowiek spotyka

kurde m dzwonil dzis do naszej wlascicielki zeby umowic sie z nia zeby zaplacic i powiedziala mu ze chce z nim pogadac ale to nie jest rozmowa na tel. mam nadzeje ze nie chodzi o wypowiedzenie umowy :(

Gosiu jak masz gdzies blisko denetystę to idz czym prędzej. Ja tak zwlekałam z bolącą rosnąca 8-ką i zrobiło mi się zapalenia dziąsła i 6-do kanałowego leczenia. Wtedy nawet dentysta był zdziwiony.
Anaber będzie wiedziała co to jest na Twoim dziąśle:)
Bobo, myślałam że to wasze mieszkanko. Może chodzi o podwyżkę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry