• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosia mój m w maju zeszłego roku był u córki swojej siostry na komunii jako chrzestny i kupiłam jej złoty łańcuszek z medalikiem i biblie w prezencie i uznałam że wystarczy:)Czy się podobało czy nie mam to w nosie, nie utrzymujemy z nimi kontaktów i m poszedł tylko do kościoła sam.

Dajcie spokój dla mnie to jest chore takie prezenty na komunie, impreza nie wiadomo na ile osób w restauracjach:szok:, rozumie kameralne przyjęcie gdzie dziecko jest najważniejsze bo to jego święto, ja mam w tym roku komunie syna i az się boję

ja dostałam zegarek i łańcuszek złoty mnie za rok czeka komunia chrześniaczki i damy jej kase i też mam w nosie czy pasuje czy nie - tyle na ile mnie stać bez szału Oooo !

Aga u nas chrzestnymi Oliwiera będzie moja siostra kontakty różnie między nami było, a ze strony m maż siostry z nimi w ogóle nie mamy kontaktu ale ja bardzo bym chciała moze teraz się coś zmieni bo dzwonią i pytają jak mały. Mi bardzo zależało aby to byli ludzie z rodziny bo moja siostra ma chrzestnego znajomego rodziców i co na oczy go nie widziała i nawet nie wie gdzie jest...
Bobo dobrze że taraz są alby i wszyscy idą jednakowo bez wyróżnień

za moich czasów też tak było, pamiętam miałam chyba najbrzydszą sukienkę ze wszystkich:(( a teraz jest sprawiedliwie bo każdy tak samo ubrany w tych albach czy jak to się tam nazywa, dla dziewczynek osobiście mi się to nie podoba ale dobrze bo skromnie ale za to chłopcy bardzo ładnie wyglądają:)

reklama
marta moj m ma chrzestna tesciowej kolezanke i na oczy jej nie widzial nawet nie wiedza co sie z nia dzieje czy zyje czy nie nie maja z nia kontaktu. u mnie chrzestnymi Julki beda brat m i moja kuzynka. oni byli u nas swiadkami na slubie. moich braci nie biore i nie wezme na chrzestnych ze wzgledu na to ze oni mnie mieli gdzies jak chrzcili swoje dzieci wiec i ja im zrobie to samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry