• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga, dziwnie, dla mnie podczas chrztu nie chodziło o wybranie bogatych chrzestnych, tylko takich z którymi łączą nas więzi, i nie chodzi tu tylko o rodzinne, ale też emocjonalne. Mój m został poproszony na chrzestnego do córeczki mojej kuzynki - bardzo daleka rodzina, ale utrzymujemy super kontakt, i ona była u mnie świadkową na ślubie a ja u niej:). I nawet do głowy nam nie przyszło żeby odmawiać.
Gosiu, zapsikujemy wodą morską i inhalujemy ale nie pomaga. Dostał nowe krople jak mu nie pomogą to idę do lekarza jeszcze raz w przyszłym tyg.

reklama
Bobo nie. Ja zawsze kupowałam tylko naturalne produkty.Troszkę parzyłam. Nie kupowałam tych granulowanych bo to chemia.Nie wiem jak oni moga dopuszczać do sprzedaży takie rzeczy ale chyba mnie już nic nie zdziwi.

Justi poczekaj.W końcu musi zacząc spływać.

Justi dokładnie teraz prosiliśmy przyjaciela m ale odmówił, a znają się od małego w jednej piaskownicy się wychowali:) i moją przyjaciółkę ale ona mi jeszcze nie powiedziała tak ani nie bo właśnie kupili mieszkanie i je remontują

Aga tak.Ja pamiętam dostałam dwa zegarki na komunię.Sama też nie przyzwyczajam. Chrześniakowi dałam na chrzest Pismo Św. łańcuszek srebrny i coś tam jeszcze...
Teraz na komunię dostanie łańcuszek złoty i ramkę elektroniczną. Żadnych komputerów.Dla mnie komunia chrzest to ważne rzeczy i takie tez prezenty daję.

Bobo niestety dzieci tego nie lubia. U nas jedno trzymało drugie czyściło.

Bobo ja takiego nie mam u mnie każde dziecko się darło wniebogłosy przy czyszczeniu noska:sorry2:Kuba też ale niestety trzeba to robić zwłaszcza ze takiemu maluchowi nie wytłumaczysz że trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry