• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka,Marta ale sie dogadałyscie:-D Kurcze Nastka wczoraj nie robiła kupy i dzis tez brzuch ja pobolewa:baffled:jak u 6 letniego dziecka wywołac kupe ze tak powiem:sorry2::baffled::nerd: Aga moze poprostu nfz nie obejmuje usg czasem maja wyszczególnione niektóre placówki co mozesz u nich zrobic w ramach nfz a co prywatnie:baffled: Gosia to fajnie rozkreca sie chłopaczyna poczekaj jak zacznie gadać to bedziesz miała dosc

Ostatnia edycja:
reklama
kurde pospal czlowiek z corka troche a tu tyle do nadrabiania :szok: niedobre jestescie :-D
aga ja tylko psikam ostaniceptem bo boje sie tam grzebac. grzebie jej tam w pepku polozna jak przylazi to jej robi spirytusem
smaze wlasnie frytaski :))))))))

Wiola ale za to się nigdy u nas nie płaciło, w ten sam dzień idę tez na usg brzucha i też mam skierowanie i za to nie płace a za bioderka płacę. U nas robi to tylko jeden lekarz i w przychodni i w szpitalu i prywatnie i tak samo usg głowy robi tylko jeden lekarz w szpitalu

Bobo a właśnie powinnaś jej to tak robić jak położna, ja tak robiłam dzieciom, to nie boli nie ma się czego bać, morze dlatego tak długo się jej trzyma ze ma tylko psikane i w ogóle nie ruszane

Aga wiesz mimo że jestem b. religijna to jakoś kolędy nie lubię. W końcu to obca osoba.
I nie chodzi o pieniądze bo wiadomo że w kościele trzeba różne prace wykonać....jakoś tak.
Może też dlatego że nie mamy kościelnego.

bobo frytki :-D:-D:-D

anisiaj i Ty ... Ty się nabijasz :rofl2:
smerfy007.gif

no dogadałyśmy się z martą :)))) marta jak raz na 3 lata ?????????????????? :szok:

bobo no przemywaj jak mówi aga - szybciej odpadnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry