• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo dziecku trzeba czyscic nosek jak cos zalega nie bój sie zrób spokojnie u mnie Julita dosc czyszczenie noska znosi staram sie to robić jak śpi albo usypia ja najpierw zakrapiam jej nosek czekam i później gruszka wyjmuje to co zalega i spokój:-)

Bobo ja używam wody morskiej w spraju psikam mu do nosa czekam chwile żeby mu tam wszystko odmoczyło i odciągam fridą, zatykam jedną dziurkę a z drugiej wyciągam, fakt ze to trzeba porządnie pociągnąć w dzień jakoś se rdze ale jak m jest w domu to proszę jego bo ja nie mam tyle siły żeby do siebie pociągnąć

reklama
bobo no jak to początek katarku to będzie jej charczało - niestety nie odciągnie się wszystkiego:baffled: psikaj wodą morską i rób jaka aga... katar jest przerąbany, ja się bujałam 3 tygodnie. Mam też "katarek" do odkurzacza bo nie miałam siły sama odciągać- ale Julia jest za mała jeszcze.

marta
no to będzie imprezka - Oli będzie miał Tyle samo co Igorek jak będzie ochrzczony- 3 miesiące i kilka dni :))))

posprzątałam sypialnię... zmyłam podłogę w kuchni - odkurzę teraz i reszta po kąpieli młodego :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry