• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

23389_411525048927742_1336734566_n.jpg

reklama
dzień dobry

komu kawy ??? oooo zawsze piłam z martą a ona poszła :-( martuś buziaczek :*

u nas od rana słońce świeci, m pojechał z psem do lasu, patrzę a tu taka ciemna chmura , bo jak będę chciała iść na spacer w południe to będzie padał śnieg z deszczem :no::-(

miłego dnia dziewczynki

Dzień doberek!!!
Ja też się witam,u nas słoneczko świeci,jest ładnie,ciekawe jak długo.
Mój m na rybach,a ja muszę chatę ogarnąć,obiad ugotować,dzieciaki pilnować,wyprać....kurczę aż strach się bać tyle jest tego!!!

A i moja mama przed chwilką dzwoniła i zapytała się mnie czy zgodziłabym się dać Kamilkę do prywatnego gimnazjum katolickiego i że oni będą płacić.No ja wstępnie zgodziłam się.

hejka :-)

wstalam po 10 ale dzis mialam ciezka noc z Boryskiem zaczynami powoli przestawiac go na mm i troche sie awanturowal w nocy. ale polegl i stanelo na moim.

wyslalam m po zakupy.

miego dnia buziaczki

hej anaber ... podajesz jeszcze bebilon 1 - kiedy będziesz przechodziła na 2 ??? ja mieszam na razie, czyli wprowadzam stopniowo... 2-ójkę
możesz mi napisać jak robisz z wprowadzeniem glutenu ??? ja zacznę na razie dawać mu do zupki żółtko jajka a z glutenem może poczekam ???

bobo kawa dla Ciebie
kawa-w-filizance.jpg

bietka dziekuje za kawke :)
mnie julka teraz tak osrala ze spodnie i bluzka do prania. takie miala cisnienie ze jej kupka poleciala na mnie :-D i nie bylo jej malo. po czym moja corcia slodko sie usmiechnela hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry