• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, ja jutro robię tego kuraka:)
Robicie dziewczynki zupy-kremy jakieś?? robiłam cebulową i warzywną a chciałabym wypróbować coś innego.
Bobo, jak Kuba była malutki, leżał na przewijaku i ja go rozbierałam do kąpania. W pewnym momencie poczułam ciepło na brzuchu:) okazało się że mnie osikał.

reklama
Justi hehe mnie moje dzieci jak były małe nie raz olały ciepłym moczem i to zawsze po kąpieli.
Bobuś ja takich akcji kupkowych nie miałam,ale zdarzyło się parę razy,że wyjełam brudnego pampka,umyłam tyłek podkładam rękę a tu kupa leci i co i trzeba czekać aż się wysraka.

anaber myślałam żeby zupkę jarzynową zagęścić łyżeczką (albo pół) kaszki mannej
a smoczek masz inny do butelki jak zagęszczasz na noc ??? używasz 3-6 smoka ???
wiesz chyba się wstrzymam z glutenem 31.01 mam wizytę u lekarza, zapytam, Igor będzie miał skończone 7 m-cy.

Dzień dobry u nas pogoda okropna ciemno jak doopie wieje i albo zaraz lunie albo bedzie snieg sypał wolałabym snieg:sorry2: Marta buziak dla ciebie nie denerwuj sie:tak: Justi moja kolezanka nieraz robiła zupy krem ale nie wiem skad przepisy brała:sorry2: ja posprzatałam łazienki jeszcze góra salon i kuchnia i bede miec spokój:baffled: milego dnia wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry