• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
justi chłopczyk 1,5 , dziewczynka 3 latka 3 m-ce
anisiaj ja leniwie... byłam w rossmanie, posprzątałam łazienkę, pierze się pranie i bawię sie z młodym na podłodze :-) po kąpaniu m idzie do kolegi na x boxa i zostaję sama - wróci pewnie nad ranem :P

a ja posprzatalam zrobilam obiad kurczaczki Bietki :-) rewelacja poprostu zrobilam do tego sosik mniammmmmm,ziemniaczki zapiekane i warzywka;-) moj m wcinal az mu sie uszy trzesly. Bietka dzieki za przepis :-*
Co do smoczka to ja uzywam z Aventu ten trojprzeplywowy jak daje z kleikiem ryzowym bo jak daje samo mleko to ze smoczkiem nr 2 bo z innym sie krztusi. ja zobacze moze powoli bede dawac taka kaszke do mleka smakowa. o zoltku tez myslalam. musze na spokojnie przeanalizowac. a jesli chodzi o miesko to jakie juz dawalas ?

teraz ogarne kuchnie, powiesze pranie i mam labe :-P:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj Gratulacje ruchów dzieciątka!!!To cudowne uczucie,warto żyć dla takich chwil!!!

A ja dzisiaj chrzanię sprzątanie,m wróci z ryb zrelaksowany to niech sam sprząta!!!Niech się cieszy ,że ma uprane,ugotowane i dzieciary przypilnowane!!!
Ja na obiad serwuję zupkę pieczarkową z kaszką manną zabielaną śmietaną.

anaber jadł indyka, cielęcinę, dałam dziś żółtko będę obserwować...
cieszę się że smakowało, ja też wcinałam dziś - odgrzewany ale tak samo pyszny :))))
dzięki gosia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry