• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no ja juz posprzątałam kuchnię i powiesilam pranko i teraz pije kawke :happy2: ja od poniedziałku ostro do roboty sie biore. ciekawe jak wyjdzie tym razem:baffled: hmmmm

reklama
jestem skarbki z wami ale tak mi cholernie internet muli że szok:szok:

mi zostało jeszcze powiesić pranie i umyć podłogę:))

Anisiaj cudowne uczucie prawda???

Bobo jutro będzie lepiej:))

Bietka
pies będzie tańczył z tobą:))

Justi jak Kuba się czuje???

Gosia
jak zdrówko i Kacperek???

Aga, Kuba lepiej, tylko zimno mu nie znika:/ Kupiłam wczoraj maść na gojenie w aptece i wydaje mi się że się zaogniło. I dzisiaj już jej nie używam.
a to wczoraj Kuba numer nam wykręcił, że prawie osiwiałam. Rano wariował na łózku, i tak skoczył że uderzył kolanem o deskę przy łóżku. Nie mówił że go boli, szalał dalej. Ale jak zszedł, bo szykowaliśmy się do babci, to zaczął kuleć na tą nogę. Ale spoko, pomyśleliśmy że przejdzie, bo nie płakał że boli. Przyjeżdzamy po południu do mamy m po Kubę, a Kuba noga owinięta, babcia mówi że go boli, siedział na takim samochodzi-pchaczu pół dnia, i życzył sobie żeby babcia i ciocia (m siostra) nosiły go do góry na rękach, bo kulał i nie mógł stawać. Ja się przeraziłam, ale nóżka nie spuchnięta, zero siniaka. Zabraliśmy Kubę, pojechaliśmy do apteki po różne maści, jeszcze dopytałam o jakiegoś ortopedę który w weekend przyjmuje...wrócilliśmy do domu, a Kuba jak młody Bóg:-D zażyczył sobie biegacz żeby wyciągnąć, zaczął szaleć, tańczyć, po bolącej nodze zero śladu...Dzieci baaardzo szybko łapią i wykorzystują osoby które się nad nimi litują:)

Aga chyba będzie dobrze.Ja już skończyłam antybiotyk a Kacper jeszcze wieczorem weźmie.
Ja jeszcze kaszlę,Kacper też ale mniej...
Głowa mnie dzisiaj boli. Wzięłam rano nurofen i teraz.
Biorę też sambucol.Od jutra tez dam Kacprowi na wzmocnienie.

Zrobiłam soczek z jabłek, mandarynek i banana.Pycha tylko to moje dziecko nie chce pić.Nawet nie spróbował.

Justi właśnie o tym pomyślałam.:-D

Ostatnia edycja:
Gosiu, u nas Kuba lubi prawie wszystko:) soczki Kubusie jakbym nie schowała dużej butli to do dna na raz.
Ja mu dzisiaj dawałam pierwszy raz zupę krem warzywną, trochę minę miał nie bardzo, bo były też w niej brukselki i miały specyficzny zapach, ale powiedziałam że dobra jest i zjadł:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry