• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, Kuba uwielbiał w tym wieku i do tej pory wszelkie wozy policyjne, strażackie. Fajne są z firmy smily i wytrzymałe. A dla dziewczynki, popularne teraz są kreatory mody:) Jeżeli wiesz że nie mają to można kupić "małego doktora".

reklama
Anisiaj Justi to rzućcie po kawaleczku chociaz jak smaka narobilyscie:happy2:ubranka Anisiaj to jest fajny etap zakupów ja tez je uwielbiam u mnie Julita powoli z 62 wyrasta wiec zaniedługo sklepy odwiedze:-) Bietka młodszemu wydaje mi sie możesz kupić jakąś koszulke czy np klocki drewniane u nas Nastka je uwielbiała i wszystkie dzieci które nas odwiedzały bawily sie nimi a starszemu jakąś może gre edukacyjną teraz jest tego tyle:sorry2:

Ja miałam ubranka na 62. I musiałam na biega kupować na 56 kilka sztuk. Kuba pomimo że urodził się duży 57cm i 4020g to miał tak nóżki po podkurczane, że 62 było dużo za duże. Przy kolejnym pokupuję na 56 więcej:)

Justi niech strace chwilke zaczekam :tak::-p:-D Anisiaj ja kupowałam wszystko na 62 mam jakies ciuszki na 56 ale mało uwazam ze lepsze wieksze niz za małe a dziecko szybko rosnie pozatym co firma to rozmiar niby ten sam a sie różnia bo niektóre 62 sa za małe nie moze w nich nóg rozprostować a inne sa jeszcze dobre :sorry2:

reklama
Anisiaj mój Kuba do tej pory chodzi w 56, 62, jak dziecko sie rodzi np.58 jak mój Kuba to jest mierzone od czubka głowy po wszystkich zgięciach, a na prosto ma mniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry