• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber mój zjadł 110 ml - to pojadły te nasze dzieci :baffled: - 70 do zlewu:baffled:
a wcześniej o 16- 70 ml, czyli 110 do zlewu... są dni że zje ładnie po 180 ml i zawsze robię te 180 z nadzieją że zje ;-)

kurcze ale drogi ten parowar z blenderem co masz do zupek...

Bietka no drogi kurcze dlatego pożyczyłam :-p mam nadzieję i się modlę,ze nic mi się w nim nie zapsuje :baffled: nie lubię pożyczac ale nie mam tyle kasy aby sobie strzelić taki parowar, a tak sobie odbiję za wszystkie rzeczy które siostra m pożyczyla ode mnie i mi oddała podniszczone wiec teraz ja poużywam jej parowar :-)

fajnie miksuje, 20 min i masz gotowe obiadki na 3 dni, bo teraz to rozdzielam na trzy porcje i do zamrazalnika. Najbardziej mój Borys lubi dynie z ziemniakiem i ziemnak z marchewką to są dania ktore preferuje natomiast jabłko niet a banana dajesz ??

Bobo położ ja do łożeczka troche popłacze i jej przejdzie zmeczy sie i uśnie, naprawdę bo przyzwyczaisz ja tak ze do roku bedziesz na raczkach usypiac :) mi Borys tez na poczatku na raczki sie pchal a teraz sam zasypia ciemno w pokoju tylko projektor mu nuci kołysankę. 15-20 min i śpi.

Marta jak było na spotkaniu ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
philips-hr1371-90,7142956_3.jpg

Bietka
ja mam taki:))

Marta
pisz na g co sie stało cały dzień się o ciebie martwiłyśmy

Anisiaj dobranoc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama