• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka fotka na g :)

ide wykąpać małego butla i spać, m jedzie na salę pograć w piłkę więc zostaję sama, moze znowu nadrobię greys anatomy i prywatną praktykę :)

reklama
Justi ja zeby uniknąć dwóch nóg w jednej nogawce to zakladałam skarpetki szkoda mi było kupowac na 56 i zaraz to chowacczasem teraz jej zakladam 68 i poprostu podwijam rekawki a na nózki skarpetki:-) uciekam bo Nastka sie inhaluje mała trzeba wykapac pranie powiesic i sama wskakuje pod prysznic może zajrze potem jeszcze:happy2:

anisiaj mam focha jak stąd do Warszawy :-D zwariowałaś... nie każdemu musi wszystko smakować.

możecie mi polecić jakiś fajny blender ???

dzięki za podpowiedzi, klocki drewniane są OK, i ten kreator mody :) popatrzę :) przede wszystkim do sklepu muszę jechać:-D

dzięki anaber za fotkę - ja też zostałam sama... butlę zrobię młodemu i mam nadzieje że jakiś film obejrzę

Ostatnia edycja:
Justi a chirurgów 9 sezon oglądasz ?? polecam Ci prywatną praktykę jest spin-offem serialu "Chirurdzy" i tworca jest Shonda Rhimes są to dalsze losy Dr Addison Forbes Montgomery ale serial chirurdzy tez jest tam wkręcony :)

Bietka no moj Borys juz wydudnił butle( ale tylko 80 ile tego mleka się marnuje :no::baffled:) i zasypia przy projektorze, mam nadzieję,ze zaraz zasnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry