• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aguś możesz napisać model ??? zadowolona jesteś ???

anaber
ja mam pożyczony od mamy, czas jej oddać, teściowa pozyczyła termomix ale dupa blada boję się tego używać, niech sobie to zabiorą :))))))) muszę kupić blender
Igor za owocami nie przepada, jabłka niet, banan zje, ale... ciężko mu idzie... kupiłam śliwkę z hippa i jakoś poszło, ale ogólnie nie lubi słodkiego chyba...:baffled: mieszam mu owoc z kaszką (kupiłam ryżową bobovitę) żeby wyszedł z tego jako taki posiłek, bo butla po owocu w grę nie wchodzi:-(
oj dynia z ziemniakiem rządzi, marchewka z ziemniakiem i jak mu dałam ziemniaka z indykiem to skubany nie chciał dzisiaj zjeść samych warzyw :tak: mięska mu się zachciało, dodaję mu kalafiorka, pietruszki troszkę, selerka... próbujemy :)

faktycznie bobo :))) dzięki

marta
jak OK, to dobrze... jak chcesz się wygadać, g czeka :)

bobo
dobrze że Julia nie ma kataru- przerąbana sprawa

Ostatnia edycja:
:-) kochane no wkurzył mnie i nie zapomnę że tak do mnie powiedział ale przeprosił najgorsze że ja długo pamiętam

Bobo ja zwijam pieluszkę w rulon i jak mały leży to mu podkładam i smoka trzyma

dziewczyny znalazłam na guntrre panią co piecze ciasta i torty i napisałam ile kosztowało by zrobienie 2 ciast i tortu na chrzest a produkty moje. Napisała ze ok 50zł to chyba nie dużo co?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry