• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta 50zl od jednego ciasta Ja na chrzciny będe piekła dwa ciasta sama a tort zamówie w cukierni raczej takie sa stawki za pieczenie ciasta możesz tej kobiety zapytać jakie ona by ci ciasta polecila upiec bo pewnie wie jakie na jaką okazje sa dobre i najczęściej schodzą a czeskie jest pyszne ja jeszcze nie wiem jakie upieke musze sie zastanowić poradze sie ciotki bo ona ma mase przepisów to coś napewno doradzi a jakie dania na gorąco podajesz co wogóle masz zamiar na stół podać? Bietka ja mam blender ale odkąd kupilam sobie robot zelmera to go nie używam bo w nim moge wiele rzeczy zrobić a termomix czemu sie boisz używać ? super sprzęt to jest;-)

to ci nie dużo powiedziała ja znam babki które biorą 40 50zł od ciasta plus produkty ja upieke jak musze pozatym taniej jak zrobie w domu a torta niechce spaprać więc go zamówie a moja przyjaciółka będzie z nami w dniu chrzcin będzie mi pomagac wydawać jedzenie i ogólnie pomoże w kuchni razem też będziemy piekły a ona piecze lata nieraz na imprezy piekła więc damy rade troszke sie przy niej podciągne:-D nie wiem jakie danie gorące dać po powrocie z kościola rozól i drugie danie czy jakiś strogonof lub gulasz,bigos:dry:jak myśle ile mnie roboty czeka to masakra ale wygodniej nam w domu ze względu na nastke nudzi jej sie w restauracjach tu ma co robić i jest u siebie i małą mam tu warunki nakarmić i przewinąć

Wioluś ja wszystkie imprezy ''chrzcinowe'' moich dzieci robiłam w domku.U 5 dzieci pomagała mi mama,a u Franulca wszystko robiłam sama i gotowanie i ciasta,tylko tort zamawiałam.
Martuś ja bym proponowała to ciasto czeskie(mam przepis pod inną nazwą) i serniczek.A cena za ciasta jest do przyjęcia.
Aguś a ile lejesz tej ''pinki'' do kąpieli,hihihi:-D:-D:-D???

Jak czytam o tym ścierwie co Madzię zamordowała,to mi się nóż w kieszeni otwiera,celebrytka w dupę mać!!!Powinni ją wysterylizować jak pospolitą sukę!!!

Ja też mogę w końcu iść spać,moja mała Franc-a właśnie poszedł spać,m oczywiście już dawno śpi,wrrr!!!
Dobrej nocy kotenieńki!!!

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

wiolka
bo ten termomiź ma 20 lat, nie gotuje na parze i ma tylko noże do siekania, (reszta się zgubiła) więc po co mi to???
bobo mówiłam m o lidlu i powiedział, że zawodowo powinnaś się zajmować wyszukiwaniem promocji :-D:tak::* (nie obrażaj się).

miłego dnia

reklama
Witam i ja, dopiero zwlekliśmy się z łóżka, a Kuba dalej poleguje przy bajce.
Anaber, tak oglądamy 9 sezon na bierząco:) Dzisiaj zajrzę do prywatnej praktyki i bez tajemnic od Anisiaj, bo wczoraj przy usypianiu Kuby sama usnęłam. Ale muszę pochwalić, że odkąd Kuba nie śpi w dzień, to usypia nam koło 21. I w newrach nie wali czachą w podłogę:) Poczytałam rad od Anisiaj i zrobiłam selekcję sytuacji krytycznych w których tak nam robił. ALE ODPUKUJĘ W NIE MALOWANE:)

Miłego dzionka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry