• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

nie wiem kiedy do nich pojedziemy ale będę Was męczyć jeszcze :tak: o doradzenie mi prezentów;-)

m mi szuka zumby na kinnecta :) będę ćwiczyć :) ciekawe co na to mój pies :confused::baffled: jakoś tego nie widzę

reklama
Bietka pies bedzie z toba ćwiczył:-D Anisiaj gratuluje ruchów małego człowieczka:tak: Ja posprzatałam i położyłam sie na chwile Nastka po pisaniu literek dostała pozwolenie na obejrzenie mini mini i myslałam ze da mi chwile w spokoju polezec to młodsza uśpiłam a Nastka co chwile mamo to mamo tamto a kiedy tata wróci bo juz sie ciemno robi,to mówie jej zadzwoń do niego to ci powie ona mówi tel mi sie zepsuł i faktycznie tel jej szlag trafił:dry:trzebabedzie go do naprawy oddać:confused2:i takim sposobem nie odpoczełam później Julita wstała na karmienie i jestem:sorry2: Jeszcze kolezanka do mnie co chwile wydzwania bo maja slub w kwietniu ustalony z partyzanta i na szybko wszystko ustalaja a ta albo wydzwania albo pisze a gdzie kupiłas to a tamto a kto cie czesał a paznokcie....... i juz ch..ja do głowy z nia dostaje:wściekła/y:

Bobo jutro będzie lepiej:)
Bietka, ja w pon muszę zadzwonić do znajomej i zrobić wycieczkę do Krakowa do dietetyka. U nas ta sama firma pobiera 100zł z jedną wizytę, a wizyty są co tydzień, a w Krakowie podobno jedna wizyta jest tylko i ustalają menu itp. I dostałam smsa od prowadzącej fitness że zaprasza w pon:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry