• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, dzięki. Widzisz nie pomyślałam, żeby poczytać na necie. I to jeszcze bez picia:baffled: Mam nadzieje, że nie będę bardzo obolała. Najwyżej sobie odpuszczę, na siłę nie będę nic robić.
Anaber, slodkich snów
Bobo, skalpel ćwiczę w pon, śr i pt. W inne dni będę chodzić na standardowy aerobik do fitness klubu obok domu.

dzoanka ok, będziemy czekać na sms - miałam napisać to co anisiaj - chyba powinnaś odpuścić ćwiczenia, 2 -3 dni po zabiegu, będziesz krwawić i będą bolały jajowody, tzn. prawdopodobnie będziesz czuła ból brzuszka:-( wynik będzie od razu ???

marta
OK, jak mu to wystarcza to dobrze :)
anaber to daj znać jak babydream:)

Martuś ja chcialam sie Ciebie tylko zapytac czy ty ta farbe na włosy ( ty mialaś ciemny blond z Londy ) chyba dobrze pamietam i kładlas na swoj ciemny kolor i tak Ci rozjasnił ??

Dzoana dzieki :*

Bietka oczywiście,że Ci napisze :)

teraz to już zmykam pa :)

Bietka, podobno lekarz od razu mówi czy wszystko jest drożne czy nie. Ja mam taką nadzieję
Anisiaj, zjadłam kolację w pracy ok 17-18. Dam radę. Mam być o 8 na izbie przyjęć, nie wiem ile tam mi zejdzie, bo to pewnie zależy od ilości kobietek do badania. To mój pierwszy raz w szpitalu, więc kompletnie nie wiem czego sie spodziewać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry