• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
zaglądam wieczornie popoludiu jak napisłąm post do was to zadzwonila kuzynka zagadałysmy sie później Julita wstała i dzikowała później obiad potem A wrócił dzis na 15 jutro ma wolne przestój w pracy więc jedziemy do prokocimia ustalić termin dziewczynkom bo w tej francowatej poradni nikt nie odbiera takto moge dzwonic do usranej śmierci w niedziele chrzcin nie mamy bo ta mała u siostry m ma zapalenie płuc mozliwe ze pójda jutro do szpitala z nia bo nic jej nie pomaga Aga jeśli pytasz o to badanie dla Kubusia to u mnie nastka nie wymiotowała po kontraście:sorry2: spróbuje was poczytać

Jestem i ja

Anaber juz wysylam Ci.
Bietko mam nadzieje ze nie bedziesz zla na mnie, ale niedalam rady wyslac ci dzisiaj ciezki dzien mialam, mloda strasznie dzis markotna i nie moglam nic z nia zrobic caly czas wisiala na mnie. Ida jej 3 zeby na raz ...
Marta ja tez tym rozjasnialam , ale polecam w sklepie fryzjerskim kupic wode 12% do rozjasniania, i urzywac zamiast tej kupnej w sklepie przy farbie czy rozjasniaczach.
Dzoana &&&&&&

Wybaczcie wiecej grzechow nie pamietam heh

convers granat.jpgA oto butki dla Igorka skonczone hehe

Bietka przepraszam, nie bylo mnie juz na bb. tak codziennie, to mnie bardzo uspokaja.

Scoti, powodzenia w szukaniu!

Aga, napisalam na g i tu powtorze-jestem calym sercem z Toba i Kuba :* nie martw sie kontrastem, wymiotuje sie baaardzo rzadko.

Magda, cudne te buciki!:)

Na czerwcowkach dziewczyna urodzila, okropnie sie przybilam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry