• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga heh podgonie troche zamowienia chciaz jedno do przodu ;p Mloda odziedziczyla talent do spania po tatusiu i od urodzenia pieknie spi a jak jest glodna to tylko buczy nie budzac sie zje flache i przewala sie na drugi bok

Aga kurcze nie wiem gdzie ona ją tak załatwila strasznie najlepsze jest to ze dalej sie ztym dzieckiem włóczą my dziś bylismy z naszą w przychodni zaszczepić ją ale naszej pani dr nie było bo chora a oni przed nami byli w przychodni dsostali nowe leki dla niej i jak my wracalismy to podjechalismy do tesciowej bo A chcial a oni tam z tym chorym dzieckiem w sklepie ponad 40 minut kwitli gdzie drzwi sie co chwila otwierały i mase ludzi chorych przyłaziło:szok:jak beda tak robic to tylko jej krzywde zrobią a nie pomogą:no:

Wiolka dokładnie żeby sobie jej nie załatwili

a jak twoje dziewczyny???

Aniołkowa widziałam że już mnie do spania wysłałaś :-D

Magda to fajnie masz, mój najstarszy syn miał takie spanie:))

Aniołkowa,Aga z nimi to parodia ale to córunia tesciowej wiec nic sie odezwac nie mozna dziecko chore od zeszłego tyg a lekarz po kilku dniach faszerowania antybiotykiem dzis dal im dopiero lek do inhalacji i powiedzial ze jak do jutra nie bedzie poprawy to do szpitala maja z nią jechac jeszcze nie widziałam żeby po jednym dniu dziecku zapalenie płuc mineło po jednodniowej inhalacji ,zamiast meczy mała powinni odrazu do szpitala z nia jechac a nie czekac ale nie jada bo ewlina w szpitalu nie ma warunków dla siebie nie jest nauczona spac na stolku....moje dziewczynki dobrze zdrowe Julita z każdym dniem coraz mniej spi Nastka sie z nia codziennie bawi a ona uwielbia na nia patrzec nawet do niej gaworzy mówie wam jak Anastazja na nią patrzy jak sie nia opiekuje nie spodziewalam sie po niej ze tak bardzo ja pokocha i nie bedzie wogóle zazdrosna bo nie jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry