• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniołkowa uwazam ze taka decyzje podjełaby kazda kobieta chodząca w ciaży 7 miesiecy (wtedy mi proponowali przerwanie ciaży)jak ja czułam ruczhy małej i żyłam dla niej i trwalam, w tym wszystkim w tych przeróznych badanicach godziny spedzałam w szpitalu czekając na badania ale było warto bo to moje dziecko
Aga napewno cie kocha i to takaą prawdziwa miłością ,wygońcie mnie kobiety bo rano będę miała oczy jak wampir a musze w końcu dziś złożyc dokumenty o becikowe bo dalej tego nie zrobiłam więc czeka mnie ciekawy dzień

Kurcze nie musicie mnie wyganiać sama pójde bo lapek mi pada a nie bede sie tłukla za ładowarka a tak mi dobrze z wami:-(no nic zajrze dzis moze wcześniej niż o 22:-) jak ja sie ciesze ze jestescie i jest z kim pogadać mamy wspólne tematy czasem nawet tak samo wredne teściowe:-D kochane ide bo musze buziaki :tak: Magda ja na twoim miejscu to bym sobie w nocy chyba oko wydłubała tym szydełkiem:-Dmiłej pracy Aga mam nadzieje ze uśnie ci maluszek:tak: Aniołkowa a ty kochana sie chyba ze sbu juz wybiłaś tu dyskutując z nami:sorry2:

Wiola ja tez podziwiam cie i inne matki chorych dzieci. Gdyby Alan zyl pewnie i ja bym miala podobnie, ale szczerze nie wyobrazam sobie. Pamietam jak jego stan pogorszyl sie i lekarze zaczeli mi mowic o odlaczeniu aparatury, nie mogla bym czegos takiego zrobic chyba bym sobie nie wybaczyla gdyby to zrobili... On tak walczyl o zycie ehh sory emocje wziely gore i rycze ....

dobranoc dziewuszki ...

reklama
Witam porannie hehe ja chyba nadal nakrecona po tigerze bo po 3 h snu sie obudzilam ;p

Zauwazylam ze chyba biore udzial w jakims walnietym wyscigu szczorow, dlatego jesli bedziecie chcialy cos u mnie zamowic i bedzie to zamowienie inne niz w ofercie mam piszcie do mnie na pw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry