• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam sie pierwsza. Jestem w drodze do szpitala, mam nadzieje, ze szybko bede wracac.
Wiola, a podobno lekarze skladaja cos takiego jak przysiege hipokratesa. Nie wiem co za lekarz proponuje zabieg w 7 miesiacu:-/
Magda, jak minela Ci noc na szydelku? Nie usnelas nad robotka?
Milego dzionka
Edit. Magda to mnie uprzedzilas:-)

reklama
Witam i ja :-)

Ale nocna pridukcja :-) szok Wy spac nie mozecie?

Madzia przyznaj sie co bierzesz i co tu rozdalas bo na mnie tiger tak nie dziala :-P

Wiolka silna kobieta jestes , szacunek :-*

Aga moj Borys tez takie pogawedki w srodku nocy uskutecznia :-)

Dzoana &&&&&&&&&& :-*

Wcczoraj wieczorem cwiczylam na orbim i w pewnyym momencue zlapal mnie silny bol brzucha juz kilka razy tak mialam ostatnio, ale nie az tak. Zamykalam oczy to krecilo mi sie w glowie. Wypilam ciepla herbate i zjsdlam chlebek i przeszlo. Iczywiscie dr google wykazal wrzody zoladka. Bolalo mnie juz tak przed dieta wiec to nie wina diety.

Ja dzis musze ogarnac chatke :-(

Milego dnia.

Madzia masz racje nie mow bo konkurencja zgapi :-P :-) ciesze sie strasznie juz chce zobaczyc mine Igorka ;-)
Zaraz zrobie przelew.

Bietka jak waga?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem i ja posprzątałam już bo przyjedzie teściowa z koleżanką :eek: bo tu do lekarza przyjechała Oli dziś w nocy marudny budził się co 2 godziny robiłam mu na zmianę mleko i herbatkę masakra
Magda busiki śliczne jak Ty funkcjonujesz z tak małą ilością snu??? JA bym nie dała rady
DZonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anaber coś pisałaś że masz dietę na ostro może to zadziałało na Twój żołądek i zabolało mocniej ?

Martuś nie wiem czy od diety, ja tych przypraw nie stosuje tyle co tam jest napisane bo by mi buzie wypaliło. Delikatnie doprawiam tak jak mi smakuje. Ból mialam juz przed dieta tylko nie taki mocny :eek: nie wiem.

Borys tez sie budził czasem sie zastanawiam jak dam rade jak pojde do pracy taka nie wyspana :baffled:

Dzień dobry:)

Ja już zaprowadziłam Oli do przedszkola, byłam na zakupach i w aptece bo mojego m coraz bardziej rozkłada:(

Magda 3 godz snu ja bym nie dała rady

Marta jak ci się Oli budzi co 2 godziny to widocznie jest głodny,spróbuj dawać mu jeść co trzy godziny

Anaber dołączam do was oficjalnie, tzn bez słodyczy, ciemne pieczywo bez ziemniaków, jeszcze najpierw muszę się iść zważyć

Dzoana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry