• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dobra 3 koperta zapakowana :D
Marta dzieki ja nie wiem jak chyba juz sie przzwyczailam. Ale nie patrz na dzisiejszy dzien ze ja taki ranny ptaszek normalnie spie do 9 z mloda ;p

Anaber mozliwe ze dzisiaj dojda bo przed 12 wyslane, to moze jednak masz wrzody. Moj tata nie leczyl to pozniej jak pekaly to az zwijalo go klebuszek z bolu

reklama
Dzien dobry :)

Nie wiem czy Was to pocieszy, ale tez jestem na diecie-po tych bolach unikam smazonego, wcinam delikatne zupki, jem jak watrobowiec i nie wiem czy to ma zwiazek, ale jest mi troche lepiej. To juz chyba wszystkie jestesmy na diecie ;)

M w domu, wiec zaraz rodzinne sniadanie i ok 12-13 sie melduje.

Anaber, moja mama miala wrzody, krwotoki, ciezka faze. I z tego, co pamietam to uaktywnialy sie najbardziej na wiosne i na jesieni, wtedy jak byla glodna. Mowila,ze nagle dopadal ja taki bol, ssanie i musiala cos zjesc,zeby puscilo. jedna z przyczyn,ale nie wiem czy jedyna, jest helikobakter, test na niego mozna kupic w aptece, obok testow ciazowych.

Milego dnia!:)

Ostatnia edycja:
Martuś wydaje mi się ze tak, mój Kuba je w dzień co trzy godziny ale w nocy robi jedną dłuższą przerwę, każde dziecko inaczej, mnie się wydaje ze on jest głodny skoro się budzi. A ile ci waży, tzn ile ci przybiera za miesiąc???? mój lekarz mówi ze dziecko powinno przybrać 1kg na miesiąc. A w dzień nie zauważyłaś ze np ci marudzi po dwóch godzinach po jedzeniu????

Agus Oli tez ma jedna dłuższa przerwe ok 6 godzinna przeważnie od 19- :01:00 a w dzien nie marudzi
Anisiaj ja tez przechodze na diete ale musze isc do kolezanki ona jest dietetykiem
Magda no to ok jak do 9 :tak: poudostepniałam na fb Twoje zdjecia moze znajomych zainteresuje

Ostatnia edycja:
reklama
Marta no widzisz, nie wiem spróbuj dać mu co trzy godziny, jak będzie miał za dużo to zacznie ci ulewać. Mi Kuba jak dostanie jeść o 20 to budzi się dopiero o 4 rzadko kiedy nie robi takiej przerwy np wczoraj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry