• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aniołkowa moja tesciowa to złośliwa kobieta patrzy tylko jak i kiedy mi dogryść jak byłam w ciąży to powiedziała mi nie musisz sie teraz martwic teraz bedzie miec zdorwe dziecko a nie tak jak za pierwszym razem mialam ochote uderzyc ja w twarz za pierwszym razem urodzila sie Nastka ktora jest calym moim zyciem i pomimo ze jest chora to nie oddałabym jej w zamian za zdrowe dziecko jest moja tyle razem przeszłysmy wiem ze kocha mnie bezwarunkowo,ostatnio zaczela zwracac uwage tylko na Julite jagby Nastki nie było przykro mi okropnie bo cały czas mówi Julita cały tata tatus na jej punkcie oszlał a o Nastce ani słowa a jeszcze nie tak dawno mówila ze Nastka podobna do A zaraz wpadnie na pomysł ze skoro jest chora to moze nie jest jego..rozwala mnie ta kobieta nie wiem jak mozna miec w sobie tyle zawisci i robic dziecku pzrykrosc zbliza sie dzien babci w zeszłym roku do przedszkola na przedstaiwenie Nastki nie przyszła bo sie jej nie chciało mała juz pytała czy w tym roku tez nie przyjdzie,czasem to załuje ze tacy ludzie jak ona wogóle po ziemi chodzą bo i tak więcej przykrosci robi niz pozytku zniej:wściekła/y: Magda moze przez to nas mylisz ze prawie w jednym czasie z marta dołączyłyśmy

Wiola, mozliwe. Widze ze mamy podobne teściowe. Mi moja powiedziala jak trafilam pierwszy raz to szpitala ze chyba nie dam jej synowi dzieci bo we mnie jakas zaraza jest i przez to nie moge donosic ciazy i napewno kolejne dziecko strace. Bo u nich w rodzinie nigdy zadna kobieta nie urodzila przed czasem. A u mnie tak ( ja jestem wczesniak)

Aga jakiego masz rozrywkowego synusia:-Ddotrzymuje mamusi towarzystwa upiekłam szarlotke i tak mnie kusi iść po kawałek:sorry2::dry:moja mała śpi w łóżeczku jeszcze nie wstawała na jedzenie pewnie wstanie jak ja usne:-D
Magda ze tez nam takie piranie teściowe sie trafiły moja mi też powiedziała że napewno nastka jest chora z mojej winy bo u nich w rodzinie nie było nigdy chorych dzieci u mnie też nie ale wina musiała być moja głupoty mi do głowy tłukła a później sie dziwiła że bałam sie zajść w drugą ciaże i długo nie chciałam,teraz jej pewnie głupio jak widzi jaką macie śliczną córcie i jak sie pięknie rozwija

Ostatnia edycja:
Wiola olej babsko bo to szkoda slow na nia, jak mozna tak nie rowno traktowac wnuki...Nastka to cudowna dziewczynka i nie wazne ze chora, wazne ze ja masz ;*
jak bylam w ciazy i szlam na amniopunkcje to lekarze powiedzieli ze jesli bedzie cos nie tak z dzieckiewm moga zrobic mi zabieg , powiedzialam ze dla mnie nie wazne jest czy jest chore czy zdrowe chce tylko zeby zylo, kto normalny proponuje aborcje w 20tc w glowie mi sie to nie miescilo ...

Magda widze ze Twoja to tez niezla wiedzma wrrrr

o mojej dlugo by mowic i zle ale ze o zmarlych sie zle nie mowi to przemilcze ;D

Ostatnia edycja:
Magda ale jej udowodniłaś że dasz jej synowi dziecko:))

Wiola mmmmmmm szarlotka:) ja sobie codziennie obiecuje że od jutra nie będę jeść słodyczy ale kurcze ciężko mi:((

pytałam dziś m czy jak będę taka gruba jak jego mama to czy mnie nie będzie kochał to powiedział ze nie, jak się ze mną żenił to gruba nie byłam a ja ale miałam 20 kg mniej a on widzisz jaki jestem tolerancyjny:-);-):tak::-D

reklama
aniołkowa prawo pozwala zabić dziecko w zaawansowanej ciaży jak wady są poważne mi lekarz w 7 m-cu proponował usunięcie bo powiedział ze mała będzie sparaliżowana od szyi w dół i będzie rosliną koło której będę musiała robić i która przezemnie bedzie cierpiała podpięta do aparatury nigdy tych słó niezapomne okropnych ,ja powiedziałam mu ze ja jej zycia nie idbiore jak bedzie miala umrzec to umrze ale nie przyłoże ręki do tego a ona jest i żyje nie wybaczyłabym sobie nigdy gdybym podjęła inną decyzje chociaż wiedziałam że drugiego dziecka chorego bym nie urodziła bo nie dałabym rady fizycznie,psychicznie i finansowo
Aga dobrze ze masz tak tolerancyjengo m albo poprostu cie bardzo kocha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry