• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj tak jak mowisz zrob sobie przerwe od czerwcowek, zeby sie nie stresowac bo to dla ZlubF nie jest dobre ;*

Magda eh jakos nie mge nic wymyslec hehe

scoti spokojnie obejrzyjcie jeszcze pare domkow, dom to nie torebka ze kupuje sie pod wplywem impulsu hehe ja obejrzalam chyba ze 20 a i tak kupilismy pierwszy hehe

reklama
Nie zawsze udaje sie to wcielic w zycie, ale bardzo sie staram. Powiem Wam,ze czasem,mam wrazenie,ze gdyby nie internet, byloby latwiej. Im mniej wiemy, tym mniej sie zamartwiamy.

Dzieki dziewczyny :*

Ja marze o domu, ale w tym miescie nie jest to takie latwe. No chyba,ze za grube miliony ;)

Przeczytalam dzisiaj swietna ksiazke "Tektonika milosci" Schmitta. Baaardzo polecam!

Ostatnia edycja:
Marta super ze lekarz fajny mam nadzieje ze taki będzie przez cały czas:tak: Dzoana &&&&&&&&&&&& zacisnięte ;-) Anisiaj nie martw sie takie sytuacje z wczesnymi porodami sie zdarzają nie denerwuj sie twoja kruszynka będzie grzecznie siedziała w brzuszku jeszcze przez 4 misesiące napewno:tak:

Magda dobrze powiedziane :)

Anisiaj ja jak bylam w ciazy i mialam miec to straszne badanie amniopunkcja naczytalam sie w necie ze boli ze jest straszne i stek innych bzdur a tak naprawde niec nie poczulam i wtedy moj m wkroczyl do akcji i pilnowal mnie na kazdym mozliwym kroku zebym nie szukala glupot w necie ...

Lece sie sprysznicowac;-)

Ostatnia edycja:
Aniołkowa 30 stycznia mamy to badanie

anisiaj dziewczyny mają racje nie czytaj ich na razie, my ci musimy wystarczyć!!! dziękuje:)

Magda dobrze powiedziane

Wiola kurcze taki maluszek zapalenie płuc??? gdzie ona to złapała???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry