• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber zacytuję moją koleżankę, która kupiła podobne cudo i poszła na jakąś imprezę: "Boże, myślałam że umrę":-):-) Mówi że max 2 godziny w czymś takim:)
Anisiaj, ale koleżanki...ja już wpłacam...

Anisiaj ale na ciuszki też jest zwyczaj zrzutki :)

no Bobo dobry pomysł dała ja musze miec nówki dresy ale w lumkpu bedzie moze usg nerek :P

Justi nie ważne ile wazne by dzialało i jakoś sie wyglądało :)

anaber nie nie sciaga poki co. ja go malo nosilam bo krwawilam ale teraz juz sie z nim nie rozstane.
anisiaj kumpela ma dziecko 8 miesiecy ma isc z nim do psychologa dzieciego bo podobno ma problemy emoconalne. placze w obcych ppomieszczeniach i jak widzi obca osobe. ale tak placze ze az siny i nie idzie go uspokoic. kumpela mowi ze to podobno kryzys 8 miesiaca. jest cos takiego? czy trzeba isc i to leczyc?

reklama
Bobo bunty i kryzysy u dzieci są non stop:) U nas jesteśmy na etapie wypróbowania ile mogę i co mogę. Typu: "nie chce obiadku, chcę m&msy", "rączki nie lubią się myć, nie chce się myć" itd. Gdybym ustąpiła raz, to na bank siedziałby sobie już wygodnie na głowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry