bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bobo bedzie jesc tosty
m wrocil i musi sie jakos zrekompensowac hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!!!Otóż wczoraj robiłam naleśniki ze szpinakiem na kolację,zostało mi parę naleśników i czystych krążków.W nocy wstałam by sprawdzić czy schował do lodówki,no i schował.Ja dziś do lodówy zaglądam a ten jełop nie włożył tych naleśników do pojemniczka,nie owinął tego nawet folią spożywczą i te naleśniki wyschły jak pieprz.Wściekłam się,i powiedziałam jemu że niech zrobi mi nowe,a on że nie umie.Więc ja mu mówię zadzwoń do swojej mamuśki niech ci podpowie.M mówi,że jemu pasują takie naleśniki,więc ja mu mówię że jak lubi żreć suche żarcie jak pies to niech sam to wpiernicza.Cały czas mi m się podlizuje,dopiero teraz nieco mi przeszło,kazałam jemu zapindalać do SOWY i kupić mi kostkę porzeczkową,torcik bezowy i porcję tortu czekoladowego,a co!!!Anisiaj już połowę zeżarłam za F lub Z i Dzonka za twoją przyszłą fasolinkę!!!
.