• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Smerfetka mnie pewnie tez:-D to bysmy razem zamieszkały i sobie nic nie robiły wspólnie:-D Bobo kiedy ty masz chrzciny?ja mam sliczny kombinezon do chrztu dostalismy bardzo ladny tylko roz 74 i pewnie do lutego bedzie za wielki na nia dlatego ogladałam ubranka do chrztu z płaszczykami;-)

reklama
Nie jestem w stanie plukac woda z sola bo wymiotuje po tym nie dam rady. Plucze tez listerine to moj zloty srodek. Bobo mam tantum verde.

Masakra.

Wiolka ja dzis pasuje mi juz sie oczy zamykaja.

Anaber mnie tez dzis spanie łamie ale ty chora jestes biedulko Bobo a kiedy masz chrzciny bo jak po mnie a jak kupie małej komplet z płaszczykiem to przeciez ci płaszczyk odsprzedam to ja mam 17 zrobie zdjecia jak ci sie spodoba to najwyzej ci przesle

reklama
Bobo ja mlodej nie odbijalam bo jej sie nie bekalo jedynie do to na boku ukladalam w specjalne rolki bo ona bardzo sie krecila od malenkosci heh. co do spodni to ja dlugooo nosilam ciazowe jedynie pas odcielam :-).

Anaber
zdrowka kochanie. nie pukaj sola ani woda utleniona bo to jeszcze bardziej podraznia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry