Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj, my używamy łóżeczka z szufladą. U nas się sprawdziła, bo mamy mało miejsca. Łóżeczko z opuszczanym bokiem też myślę że super rozwiązanie, kiedy dziecko jest większe, materacyk opuszczony na sam dół, to na pewno dużo wygodniej opuścić bok i włożyć malucha.
Z ciuszków przynajmniej w tym momencie zakupujemy na allegro firm ewa klucze i batyr. Jakość fajna.
justi - ewa klucze i batyr fajne mają - tylko ewa klucze ma bardzo zaniżone rozmiary body na Igorka 86 są małe
ja osobiście nie polecam body i ciuszków w mothercare - rozciągają się i po 1 praniu są krótkie a szerokie bardzo się zawiodłam a tanie nie są
kupowałam dużo w TK MAXX z nexta - boska jakość - obecnie kocham serię Disneya (body) ze smyka... :-)
anisiaj w tk maxsie sa ponoc fajne promocje mi znajomi przyniesli dla juliski super sukienusie i komplet taki spodenki i bluzeczka ale musza go wymienic bo male .