• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć kochane

m mnie przeczołgał po wszystkich sklepach rtv i agd w Krak, ledwo żyję , telewizor nie kupiony ale model wybrany:-) zamówię na necie, 200-300 zł taniej :)
teraz m - uwaga :-leży i zdycha chory ( wiadomo w domu chory, a jak tV chciał kupić to zdrowy):no::-(

smerfetka
[*] dla Amelki, sercem i myślami jestem z WAMI :*

bobo jadłam go, dobry ten papirus :) :-)

aga jak nastrój ??? chyba lepiej jak m jest w weekend obok :*

marta fajnie, że już w domu ;-)

6 mamo piękne wierszyki - jak się czujesz? jak dzieciaczki i m ???

scoti- zjadłam właśnie 4 delicje :( nie mów mi o słodyczach :-(:baffled: cięzko :-(

Ostatnia edycja:
Ja też ponownie jestem.
Na obiad serwowałam zrazy wołowe z sosem i kasza gryczana i do picia co kto woli.
Ze zdrowiem to różnie,małżowi,Karolkowi i Szymkowi chyba lepiej i mówią,że dobrze się czują.A Franek już bez antybiotyku,ale znowu zaczął brzydko kaszleć,ja nadal przy kaszlu płuca wypluwam.Dziś o 5 rano złapał mnie atak kaszlu i trzymał około pół godziny.Całe szczęście mamy wizytę u specjalisty chorób płuc i alergologa w jednym wyznaczoną na 13 lutego.
Bietka kuruj m, by za długo ci w domu nie marudził,a przy okazji Igorka nie zaraził.
Bobo ważne że zapał jest do ćwiczeń!!!Ja też się zastanawiam nad kupieniem tego papirusa do kurzęcych cyców.

jestem

od wczoraj boli mnie całe podniebienie i gardło, pewnie znowu będe chora:((

Bietka no jak chłop chory to masakra, ja lubie jak m jest w domu bo mi pomaga:)

6mamo ja dziś na obiad pierogi ze serem od babci:)

Bobo ja nie robiłam jeszcze tego papirusa

Co jutro serwujecie na obiad???

Smerfetko, światełko dla Amelki:-*
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry