• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga no to ladnie Ci spi :) julka jak zje ok 23 to spi do ok 4-5 w nocy a jak zje po kapaniu to budzi sie ok 1-2 w nocy i pozniej ok 6-7 rano.
no frytki bym zjadla :)))))))) wiem ze sie nie je ale ochota na cos jest siilniejsza ale jeszcze nie wiem na co hihi

Aguś dzięki za pamięć :-)nie było mnie bo w domu kurcze sporo roboty a powoli zbliżają mi sie chrzciny więc powoli ogarniam pranie firanek sprzątanie porządne kuchni i całą reszte sporo jeszcze zostało mam przepis na snikersa jak bede miec chwilke to wrzuce bo sporo pisania dziś robilam ciasto toffi tez pyszne:tak:spróbuje troszke poczytac chociaż pewnie was nie nadrobie

Dziekuje w jej imieniu a jak ma sie Kubuś?a ty jak sie trzymasz?chciałam was poczytać ale tyle naskrobałyscie że napewno nie nadrobie a jak rano wtane to znowu sprzątanie po 14 przyjeżdża koleżanka balejaz mi zrobić i znowu nas 3 godzinki zejdzie i tak mi zleci dzień:confused:ale mam za to nowy internet i mnie juz nie wywala wzięłam sobie z play za 29,90 i super działa minus jest taki ze tamten z orange tez musze placic ale moze w marcu albo kwietniu bedziemy miec drugi lapek to i dwa internety sie przydadzą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry