reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jetem dziewuszki :-)

zajob straszny... Igor marudzi :( m zdycha, :-( cóż Wam będę pisać
ja mam kurczaka z wczoraj, idę zrobić surówkę - sobie może zrobię sałatkę z kuraka :cool2:

Ja sie tylko melduje i uciekam bo jestem padnieta, nie moglam wczoraj spac a jak zasnelam okolo 4 to cala noc meczyly mnie koszmarne sny...
Zajrze pozniej a tymczasem MILEGO SNIA BABECZKI :)

no wiesz on śpi cały czas, osłabiony jest bardzo :-( nie wołam go, niech się wyleży... pies śpi z nim ... ale mogę zapomnieć o kawce przed TV :sorry2:

moze do leakrza niech idzie? teraz to grypsko wstretne panuje

ogladam na TLC program "matki-wariatki" o matkach co maja pier....ca na puknci wygladu swoich dzieci. robia henne i regulacje brwi 10-letniej dziweczynce. inne dzieci opalaja sie natryskowo itp. jedna baba otworzyla salon kosmetyczny dla dzieci od 4 lat . no szok

Ostatnia edycja:
Bietka chłop jak chory to gorzej jak dziecko niestety:( Zdrówka dla m:)

Aniołkowa zaglądaj do nas:tak:

Buziaczek dla Igorka:) 7 miesięcy:)))) kiedy to zleciało????

Ja leze przed tv, m pichci domowa pizze. Wieczorem mamy gosci, wiec dopiero jutro na spokojnie zajrze. Mam przed soba intensywny tydzien,we wtorek badania krwi, w srode endo, sobote gin, sob-niedz moi rodzice beda, a nastepny pon urodziny m. Udalo mu sie odwolac wszystkich klientow z 4.02, wzial urlop, wiec cale urodziny bede go rozpieszczac :)

Bietka, wspolczuje,ze na Ciebie wszystko spadlo. Ciekawe to,ze psy zawsze choruja z nami ;) buziaczek dla ziecia ;p zoladek lepiej, ale wczoraj az plakalam przez to zelazo na kibelku :(

reklama
Do góry