Dobry wieczór kochanieńkie!!!
No doczytałam Was,ale że u mnie pamięć dobra lecz krótka,to nie pamiętam co mam napisać której dziewuszce

.
Martuś,Bietka,Bobuś ja też nienawidzę jak m obcina swoje szpony i on o tym dobrze wie i obcina je w kibelku.Ale bardziej od dźwięku obcinania brzydzą mnie niesprzątnięte lub niedokładnie sprzątnięte pazurowe ścinki.No i jak sprzątam kibelek i natknę się na takie coś,to aż mnie na wymioty rwie

!No i była już nie jedna awantura o to.
To dobrze,że u
Dzonki dobrze!!!Szkoda,że sama tak rzadko nas odwiedza,hihi przyjdzie do niej dzidziuś to jeszcze rzadziej u nas będzie(oby częściej u nas była!!!)
Ale zauważyłam,że
Wiola,Suonko też nas nie odwiedzają(napiszę zaraz do nich),co się u nich dzieje???
Małgosię szydełkowe robótki wciągają,ale kochana zaglądaj częściej!!!
Anisiaj super prezenty m dostanie,na pewno będzie zadowolony!!!A tobie kochana gratuluję już 20 tyg ciąży,ależ ten czas szybko płynie!!!
Bietka super tv sobie kupiliście,pogratulować zakupu,zdrówka dla was wszystkich,niech bakcyle idą precz!!!
Bietka ja zamiast tego paracetamolu poleciłabym ci dla Igorka IBUM lub IBUFEN nie dość,że działa przeciwbólowo,przeciwgorączkowo,to jeszcze przeciwzapalnie i na pewno jemu nie zaszkodzi.
Aguś jak zdrówko dzieciaczków,jak ty się miewasz i Kubuś???
Justi i co młodemu nic nie dolega.Napisz ile Kubcio teraz waży i ile ma wzrostu,jakie ciuszki nosi tzn rozmiar i nr bucika.
No a ja byłam na wizycie u mojej pani doktor z Frankiem i on ma się dobrze,ale dostał antybol,bo u nas wylęgarnia zarazków,ja mam zapalenie płuc i antybol i inhalacje,m ma jakieś mocne leki bo ma biegunkę.Normalnie cud,miód i orzeszki!!!

A co do filmu o katastrofie,to nie chcę oglądać by właśnie nie mieć tego niesmaku.To nie jest dobry film czy dokument!!!