• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no to mnie 6 mamo podsumowałaś, gaduła i upierdliwiec :-D:tak::-D:-)

idę się położyć laseczki, wezmę rutinoscorbin i wypiję syropek bo mnie drapie w gardle :-(:baffled:

dobranoc :* do jutra :*

Bietka hehe to się dotyczyło bardziej mojego małża i troszkę babci(babcia gaduła):tak::-D!
A ty kochana bierz ten rutinoscorbin,coś do ssania i pod kołderkę,Bobuś ty tak samo!!!

Aha napisałam do Wioli i Suonko,ale nie mam jeszcze wieści.A widzę je często na fejsie.

Helou pewnie nikogo juz tu nie ma zagladam sie pokazać żyje ostatnio mnie mało bo mój m jak jest w domu to więcej on na lapku siedzi ja wiecznie coś a jak juz was wejde,poczytam i chce odpisać to zawsze coś albo goście albo trzeba coś z dziewczynkami myślałam że jak on bedzie w domu to będę bardziej zorganizowana a jestem w proszku:sorry2:kaze mu cos zrobic to po drodze musze wytłumaczyć co gdzie leże bo przecież biedak we własnym domu odnaleść sie nie moze:dry:jeszcze wiedze ze mi coś poprzestawiał bo kurcze litery mam wielgaśne:wściekła/y::wściekła/y: jutro przed poludniem powinnam zajrzec a koło 13 ide kupic sobie jakies ubranie na chrzciny młodej i zakupy wiec popołudniu pewnie utkne w kuchni:confused:dzieki za pamięć:-)Matko ale naskrobałyście już ledwo na oczy patzre ale przeczytałam Aga kochana cały czas o was pamiętam &&&&&&&&&&&& zaciśnięte Bietka mozesz małemu spokojnie podawac czopki albo paracetamol w syropie ból uśmierzy a nie zaszkodzi mu napewno bo do wagi jest odpowiednia dawka lepiej zeby sie biedaczek przespal niż cierpiał Marta buty mam identyczne jak ty sobie kupilaś hahaha tylko ja je kupiłam jak byłam w ciąży jeszcze za 79zł w ccc uciekam bo padnieta jestem połoze sie a moja młoda buntowniczka pewnie niedługo wstanie pokaze sie rano

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!!! mnie wieczorem wiele nie trzeba, usypiam razem z Kubą na misiu w dużym niebieskim domu-bajka o 20.30:) Ostatnio jestem strasznie śnięta. Do tego mieliśmy oczywiście na wieczór awanturę, bo Kuba za nic w świecie nie chce wyjść z wanny. A gdy wyciągne go na siłe to jest okropnie obrażony, zły, ryczy. Wczoraj musiałąm użyć siły bo woda już wystygła i bała się że znowu będzie miał katar.
Bietka, u nas jak Kuba ząbkował na wieczór podawaliśmy mu nurofen, malutką dawkę - taką mniejszą niż zalecają. I dzięki temu mógł noc przespać, bo czasami było ciężko.
6-kowa Kuba już dużo lepiej. Odstawiłam nabiał, i nawet sapka się zmniejszyła i prawie jej nie ma. Kuba jakoś specjalnie duży nie jest:) Waży 14.7kg, a wzrostu ma około 95cm. Z tego co pamiętam Twój Franuś chyba większy:-) Ciuszki kupuję mu albo na 98 (zależy jaka rozmiarówka), albo 104 (rajtuzki 104-110). Ostatnio bluzeczkę kupiłam 104. A buty, tu różnie:) Widzę że w sandałach na 24 palce już przy samym końcu. Na wiosnę mam 2 pasy adidasków 24 i nie wiem czy wejdą. Firma adidas ma rozmiarówkę zaniżoną i jak w zeszłym roku na wiosnę nosił nr 23, bo adidas mu nie weszły i musieliśmy zamieniać. A jak Twój Franulka??? jak rośnie?? i chłopcy zdrowi?
Anisiaj, ja nie oglądałam jeszcze, bo nie chcę sobie humoru psuć. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!
Wiola to chyba zajęta sprzątaniem przed chrzcinami.
Aga powodzenia na badaniach!! wysyłam &&&&&&&&&&&&
Bobo, daj się ułaskawić:)
Marta, kupowałaś jakieś ubranko na chrzest Olinkowi?
Miłego dzionka dla każdej!!!

Jestem i ja ;-)
Bietka Oli jest skorpion ;-)
Justyś nie, nie kupowałam mam białe spodenki i bluzeczkę na to będzie miał bluzę też białą. Nie mam specjalnego ubranka po prostu będzie ubrany na biało ;-)
Bobo fajny film mi się podobał obejrzyj sobie.
6mamo fajnie że wpadłaś jak się czujecie już lepiej? znajomi jelitówkę mają

reklama
witam z kawka :)

sorki ze juz wczoraj nie zajrzalam ale m maruda ciagle cos chcial a to net mulil a pozatym polozylam sie wczesniej spac i dzis w koncu czuje sie wyspana:tak:

bietka moja kolezanka kupila sobie tel taki o jaki Tobie pewnie chodzi Nokia C3 z klawiatura i dostepem do netu i bez dotykowy hehe

aga ja tez caly czas o Was mysle i mocno trzymam kciukasy za Kubusia &&&

hmm chyba jeszcze cos mialam napisac ale zapomnialam:zawstydzona/y:

MILEGO DNIA :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry