reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

ciężka noc za mną . Igor ma katarek, troszkę go kaszlało :-( + zęby - prawie w ogóle nie spaliśmy :-(

evel powodzenia &&&&&&&&

kurde i zapomniałam co komu miałam napisać

Evel, udanego wyjazdu, no i kciuki za rozmowe!:)

Aga, Kinga dzieki, czuje sie calkiem przyzwoicie, choc nie mowilam Wam,ale w nocy wyladowalam z plamieniem na IP. Podczas badania nie bylo sladu plamienia, gowniarz lekarz mi nawtykal,ze wymyslam. Potem mnie badal i sie nabijal z mojej wady mowiac,ze nie widzial nigdy takiego dziwactwa. Powiedzialam mu co o nim mysle,ze chyba zapomnial,ze rozmawia z czlowiekiem, a ten do mnie,ze pacjenci schodza na psy, bo pyskuja zamiast sie cieszyc,ze ktos ich bada. Powiedzialam,ze dla mnie to zadna przyjemnosc tu byc, a zwlaszcza z nim, a ten dalej swoje. mowil to wszystko z takim niby zarcikiem, pseudo lovelaskim. Chce napisac na niego skarge,ale m mi nie pozwala, bo to szpital blisko domu i m sie boi,ze jakbym trafila na tego goscia, to nie mam co liczyc na pomoc.

Anisiaj a co to znaczy że nie masz co liczyć na pomoc w razie co on jest lekarzem i jak du...pa od srania do udzielania pomocy!!!!!! Ja bym nie podarowała jak mógł cię tak potraktować?????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to się w głowie nie mieści:(((((((((((( Kurcze mam nadzieję ze już lepiej się czujesz i masz lepsze samopoczucie, przytulam cię mocno:))

Marta My nie mieliśmy jeszcze żadnego szczepienia z racji tego zakażenia i na razie cały czas nam odraczają

anisiaj matko co za paranoja wrrrr ja bym go chyba po pysku natrzaskala za takie teksty... a skarge bym i tak napisala to jest warszawa i szpitali pod dostatkiem jak nie w tym to w innym Cie przyjma a gowniarz niech pozna swoje miejsce w szeregu...

reklama
Ags, przegadalam o tym z m pol nocy i boimy sie,ze np bede ostatnia w kolejce, albo mnie byle jak zbada. oni tam maja system w kompie, ile razy i z czym bylam, nie chce,zeby mnie olali, bo mam wpisane wczoraj "rzekome plamienie". Dzis chce o tym zapomniec, porozmawiam z moim ginem o jakiejs aternatywie dla tego szpitala. Grunt,ze z maluchem ok i tylko to sie liczy. Jak emocje opadna, to wroce z m do tematu. Ale obawiam sie,ze m ma,racje-skarga nic nie da, bo i tak koles sie nie zmieni, lepiej obsmarowac go na necie.

Smerfie, wiem, inne mam dalej, ale tak jak pisze-wroce do tej sprawy jak emocje opadna. Jestem tylko dumna,ze mu nagadalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry