• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja.
Zatem dzień doberek dziewczynki!!!
Evel kciukasy za drugi etap&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bietka no to mieliście przeboje pt mamo ja ząbkuję!!!
Anisiaj a ja bym skargę złożyła i na dodatek zaznaczyła,że w razie ''w'' ma mnie ten pseudolekarzyna nie badać.Kuźwa matol może swoje żarciki opowiadać swojej lasce w swoim domu!!!Ja kiedyś wam chyba pisałam,że jak byłam w ciąży z Kamilką to lekarz gin kazał mi spier.dalać,bo nie miałam tam czegoś ze sobą.Zrobiłam raban na cały szpital i osiol już nie zbadał mnie do końca ciąży,nawet jak miewał dyżury.Nawet jak byłam ostatni raz w ciąży z Franulem,to on miał dyżur,wszedł,wyszedł i badał mnie inny gin,hehe dobrze jemu tak!!!Cholera nie można pobłażać takim ludziom,bo nie długo będziemy musieli przepraszać,że śmieliśmy zajść w ciążę,zachorować i że ośmieliliśmy się przyjść na IP!!!:szok::wściekła/y::szok:Lekarz jest od badania jak dupa od srania,jak będę chciała żartów posłuchać to albo wybiorę się do klubu na kabaret,abo włączę obrady sejmu i też się pośmieję!!!Anisiaj kochana na dyżurze czy to nocnym czy to dziennym nigdy nie ma jednego lekarza,zawsze możesz zażądać innego lekarza!!!Rzekome plamienia-lekarz idiota!!!
Martuś powodzenia na szczepieniu!!!
Bobo głowa do góry!!!
Justi Franuś waży 14 kg,kapcie nosi w rozmiarze 25,czapka 50-52(w zależności od producenta),rajstopki 104-110 lub 110-116,a ciuchy 98-104.Nie wiem ile ma wzrostu,bo go nie mierzyliśmy.Włosy ma długie,bo dostaje spazmów jak widzi nożyczki,a o maszynce nie wspomnę,wczoraj udało mi się grzywkę jemu skrócić.
Z nami nieco lepiej,noc przespana.Ale bolą mnie żebra z lewej strony od wczorajszego kaszlu.Dziś zrobię sobie w końcu inhalacje,bo w aptece na wczoraj leku nie było i musieli zamawiać,jak m wróci z pracy to z apteki odbierze.A biegunka już się u m kończy,bo dostał leki.

Miłego dnia lejdis!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry my juz posprzatałysmy czekam na kuzynke i idziemy na zakupy i później czeka mnie tworzenie obiadu:baffled: Anisiaj lekarze sa dla nas nie my dla nich ale zdarzaja sie czasem niestety takie świnie jak ten który cie badał
Milego dnia:-)

kurcze anisiaj to straszne !!!!!!!!!! ja byłam 3 razy w ciąży i nie jeden raz byłam w szpitalu i nie jeden lekarz mnie badał ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam:no::no::no: ale nie zmienia to faktu że nie masz się czego bać, w końcu to nie ten szpital w którym chcesz rodzić, on nie może cię gorzej potraktować niż inną pacjentkę!!! ale nie rozumie tego ostatnia w kolejce???? albo zeby cie olali nie mają prawa do tego!!!!!!!1

Aga, juz raz tak mialam. Przyjeli wszystkich przede mna, bo mialam wczesna ciaze i lekarka mi nagadala,ze inne sa wazniejsze.

Musze odpoczac od tego, bo dziecku tak nie pomagam, a po niedzieli pojde do rzecznika.

anisiaj ja pierdziele :( :-( jeju tak mi przykro, że Cię tak potraktował! Musisz coś z tym zrobić! Biedacvtwo- mocno Cię tulę :* debil z tego lekarza i tyle!!!!!
aga ja przeogromnie kibicuję Kubusiowi&&&&&&&& - witam w klubie katarków:-(:-(

6 mamo sama nie wiem czy bardziej się denerwował dziąsłami, czy katarem- noc nie należała do fajnych :-(

marta - hehehehe normalka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry