szóstkowa mama
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Zatem dzień doberek dziewczynki!!!
Evel kciukasy za drugi etap&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bietka no to mieliście przeboje pt mamo ja ząbkuję!!!
Anisiaj a ja bym skargę złożyła i na dodatek zaznaczyła,że w razie ''w'' ma mnie ten pseudolekarzyna nie badać.Kuźwa matol może swoje żarciki opowiadać swojej lasce w swoim domu!!!Ja kiedyś wam chyba pisałam,że jak byłam w ciąży z Kamilką to lekarz gin kazał mi spier.dalać,bo nie miałam tam czegoś ze sobą.Zrobiłam raban na cały szpital i osiol już nie zbadał mnie do końca ciąży,nawet jak miewał dyżury.Nawet jak byłam ostatni raz w ciąży z Franulem,to on miał dyżur,wszedł,wyszedł i badał mnie inny gin,hehe dobrze jemu tak!!!Cholera nie można pobłażać takim ludziom,bo nie długo będziemy musieli przepraszać,że śmieliśmy zajść w ciążę,zachorować i że ośmieliliśmy się przyjść na IP!!!

Lekarz jest od badania jak dupa od srania,jak będę chciała żartów posłuchać to albo wybiorę się do klubu na kabaret,abo włączę obrady sejmu i też się pośmieję!!!Anisiaj kochana na dyżurze czy to nocnym czy to dziennym nigdy nie ma jednego lekarza,zawsze możesz zażądać innego lekarza!!!Rzekome plamienia-lekarz idiota!!!
Martuś powodzenia na szczepieniu!!!
Bobo głowa do góry!!!
Justi Franuś waży 14 kg,kapcie nosi w rozmiarze 25,czapka 50-52(w zależności od producenta),rajstopki 104-110 lub 110-116,a ciuchy 98-104.Nie wiem ile ma wzrostu,bo go nie mierzyliśmy.Włosy ma długie,bo dostaje spazmów jak widzi nożyczki,a o maszynce nie wspomnę,wczoraj udało mi się grzywkę jemu skrócić.
Z nami nieco lepiej,noc przespana.Ale bolą mnie żebra z lewej strony od wczorajszego kaszlu.Dziś zrobię sobie w końcu inhalacje,bo w aptece na wczoraj leku nie było i musieli zamawiać,jak m wróci z pracy to z apteki odbierze.A biegunka już się u m kończy,bo dostał leki.
Miłego dnia lejdis!!!
Zatem dzień doberek dziewczynki!!!
Evel kciukasy za drugi etap&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bietka no to mieliście przeboje pt mamo ja ząbkuję!!!
Anisiaj a ja bym skargę złożyła i na dodatek zaznaczyła,że w razie ''w'' ma mnie ten pseudolekarzyna nie badać.Kuźwa matol może swoje żarciki opowiadać swojej lasce w swoim domu!!!Ja kiedyś wam chyba pisałam,że jak byłam w ciąży z Kamilką to lekarz gin kazał mi spier.dalać,bo nie miałam tam czegoś ze sobą.Zrobiłam raban na cały szpital i osiol już nie zbadał mnie do końca ciąży,nawet jak miewał dyżury.Nawet jak byłam ostatni raz w ciąży z Franulem,to on miał dyżur,wszedł,wyszedł i badał mnie inny gin,hehe dobrze jemu tak!!!Cholera nie można pobłażać takim ludziom,bo nie długo będziemy musieli przepraszać,że śmieliśmy zajść w ciążę,zachorować i że ośmieliliśmy się przyjść na IP!!!

Lekarz jest od badania jak dupa od srania,jak będę chciała żartów posłuchać to albo wybiorę się do klubu na kabaret,abo włączę obrady sejmu i też się pośmieję!!!Anisiaj kochana na dyżurze czy to nocnym czy to dziennym nigdy nie ma jednego lekarza,zawsze możesz zażądać innego lekarza!!!Rzekome plamienia-lekarz idiota!!!Martuś powodzenia na szczepieniu!!!
Bobo głowa do góry!!!
Justi Franuś waży 14 kg,kapcie nosi w rozmiarze 25,czapka 50-52(w zależności od producenta),rajstopki 104-110 lub 110-116,a ciuchy 98-104.Nie wiem ile ma wzrostu,bo go nie mierzyliśmy.Włosy ma długie,bo dostaje spazmów jak widzi nożyczki,a o maszynce nie wspomnę,wczoraj udało mi się grzywkę jemu skrócić.
Z nami nieco lepiej,noc przespana.Ale bolą mnie żebra z lewej strony od wczorajszego kaszlu.Dziś zrobię sobie w końcu inhalacje,bo w aptece na wczoraj leku nie było i musieli zamawiać,jak m wróci z pracy to z apteki odbierze.A biegunka już się u m kończy,bo dostał leki.
Miłego dnia lejdis!!!
Ostatnia edycja:
Anisiaj lekarze sa dla nas nie my dla nich ale zdarzaja sie czasem niestety takie świnie jak ten który cie badał