reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiola, witaj :)

gosiu, dziękuję :)

nie pochwaliłam Wam się - umówiłam lekcję dla m na poniedziałek, a ja w tym czasie będę sączyć gorącą czekoladę i podziwiać jego pierwsze kroki na nartach. wzięłam dwie godziny, żeby się przekonał czy go to kręci czy nie :)

mi mowila pediatra ze po tych szczepionkach skojarzonych dziecko mniej odczuwa skutek, mimo ze jest tylko jedno wklucie i wszystko razem. nie musiala mnie przekonywac bo ja juz wiedzialam ze chce te szczeopinke 6w1.

Anisiaj, ja miałam jechać na narty w tym tyg, a tu pada deszcz:( Ciekawe czy Twojemu m się spodoba:) Gdzie jedziecie na stok?
Umówiłam Kubę do laryngologa...prywatnie...na 11 marca

Ostatnia edycja:
Bobo ale ona stwierdziła że te nie skojarzone są nieoczyszczone jak by tak było to by je wycofali, wiem że małgo boli bardzo no ale musi to przejść każde dziecko dużo osób szczepi tak jak ja

Marta później wrzuce bo teraz karmie mała io na zakupy pójdziemy;-) moim zdaniem Oli wazy dobrze jak wazył 4800 a teraz wazy 5800 to przytył kg przeciez:tak:tak kg na miesiac :happy: Anisiaj to fajnie ciekawe czy mu sie spodobaja lekcje na nartach:-) Marta a Nastce i tak samo Julicie podaje czopki (Nastce jak był mała) Marta kazdy z nas był tymi szczepionkami szczepiony i zyjemy nic nam sie nie dzieje nie sadze zeby szczepionka 6 w 1 miała dfla dziecka mniejsze skutki szczepienia przeciez to ta sama szczepionka na to samo tylko w innych dawkach kwestia organizmu dziecka jak reaguje na szczepienie oni beda sie chwytali kazdego sposobu zeby kase od ludzi wyciagnać

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry