Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiu współczuje Aga mocno trzymam &&&&&&&&&&&&, Marta-lekarka jakaś durna gdyby szczepionki te zwykłe były szkodliwe na serio i jakies nieczyszczone to byłyby wycofane zrobili szczepionki skojarzone zeby rzeźbic kase z rodziców i tyle ja nie jestem zwolenniczką szczepionek skojarzonych i uważam że każdy rodzic ma prawo wyboru
współczuje ci mam nadzieje ze dziś odeśpisz a jagbyś podała mu czopek? moze byłoby łatwiej niż syrop
6mamo ty to zawsze umiesz sobie poradzic i bardzo dobrze bo takto jak sie w dzisiejszych czasach człowiek nie odezwie to cie zdeptaja:-)u nas dzis szaro na podwórku jak nie pada to będę musiała pójść do przedszkola Nastki bo wczoraj mieliśmy zebranie ale A poszedł do pracy i wrócil dopiero o 22 i pani mi mówila ze jak bedzie pogoda zeby podeszła to wszystko mi powie jutro maja dzień babci mała troszke niezadowolona ze mnie nie bedzie w zeszłym roku byliśmy oboje z A i tam przygotowywalismy ale w tym roku nie mam co z Julita zrobić
miłego popoludnia
Odnośnie spadanie sniegu z dachu to przed chwilą prawie na zawał padłam siedze w salonie i nagle taki okropny huk przeraziłam sie wzięłam małą na rece i patrze przez okno a od nas z dachu spadła wielka kupa śniegu i ciężka huku i strachu mi narobiła myślałam że balkon mi spadł normalnie