reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfetko on wie doskonale nie od dzis ze ja nienawidze tego dzwieku obcinaczki i ze jak obcina to ma isc z dala ode mnie. a on ostatnio poszedl do lazienki drzwi otwarte i obcina w najlepsze. mowilam raz drugi piaty dziesiaty zamknij drzwi a ten nie. no to mu powiedzialam ze jak nie zamknie to nie bede z nim gaadac a ten dalej swoje. no wiec z nim nie gadam. wkurzyl mnie na maksa. wiem ze to *******a ale dla mnie to nie bylo mile.

images
dziewczynki zapraszam na kaffke ;)

Witam się i ja z szydełkiem w ręku.;-)

Kawkę wypiłam ale przydałaby się jeszcze jedna. Wszystko topnieje,leje się z dachów,daszków.Spadaja bryły lodu wrr

Anisiaj
&&&&&&&&&

Nie dowiedziałam się co z Kubusiem Agi.Podejrzewam że ma dzisiaj to badanie na c,tak? W każdym razie trzymam kciuki.

Dzień dobry oglądam dzień dobry tvn a zaraz sie trzeba brac za jakies sprzątanie kupiłam czarną ołówkową spódnice przed kolano troszke do tego bluzkokoszule niebieską z mankietmi w drobną kratke szaro białą na wieszaku nie daje takiego efektu niz jak sie załozy wrzuce wam zdjęcia po chrzcinach;-)jeszcze szukam fryzury ale coś z warkoczem francuskim kaze sobie zrobic zeby mi włosy nie przeszkadzały:sorry2: Gosiu współczuje Aga mocno trzymam &&&&&&&&&&&&, Marta-lekarka jakaś durna gdyby szczepionki te zwykłe były szkodliwe na serio i jakies nieczyszczone to byłyby wycofane zrobili szczepionki skojarzone zeby rzeźbic kase z rodziców i tyle ja nie jestem zwolenniczką szczepionek skojarzonych i uważam że każdy rodzic ma prawo wyboru:tak:współczuje ci mam nadzieje ze dziś odeśpisz a jagbyś podała mu czopek? moze byłoby łatwiej niż syrop:confused: 6mamo ty to zawsze umiesz sobie poradzic i bardzo dobrze bo takto jak sie w dzisiejszych czasach człowiek nie odezwie to cie zdeptaja:-)u nas dzis szaro na podwórku jak nie pada to będę musiała pójść do przedszkola Nastki bo wczoraj mieliśmy zebranie ale A poszedł do pracy i wrócil dopiero o 22 i pani mi mówila ze jak bedzie pogoda zeby podeszła to wszystko mi powie jutro maja dzień babci mała troszke niezadowolona ze mnie nie bedzie w zeszłym roku byliśmy oboje z A i tam przygotowywalismy ale w tym roku nie mam co z Julita zrobić:dry:miłego popoludnia:happy2: Odnośnie spadanie sniegu z dachu to przed chwilą prawie na zawał padłam siedze w salonie i nagle taki okropny huk przeraziłam sie wzięłam małą na rece i patrze przez okno a od nas z dachu spadła wielka kupa śniegu i ciężka huku i strachu mi narobiła myślałam że balkon mi spadł normalnie:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu, Kubuś ma dzisiaj cystografię, a chyba na początku lutego jadą do Prokocimia. Tak mocno o nich myślę, żeby było wszystko dobrze!
Marta, to niech zrobią szczepionki skojarzone zrefunfowane, i będzie po sprawie. Dziwna ta baba, pewnie mają jakąś umowę.
Tak jak mówi Wiola, może czopek byłby lepszy. Ja kupowałam czopki Nurofen i Viburcol. Viburcol, jak chce to mogę Ci wysłać, bo mam pół paczki, a już nie użyję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry