reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam sie z pracy.
Ja tylko na chwile,
Agus, trzymam kciuki za dobre wyniki:-*:-*:-*:-*:-*:-*
Anisiaj, Ty dzisiaj masz wizyte u endokrynologa? Bedzie dobrze, dostaniesz mocniejsza dawke hormonow i tsh spadnie.
Martus, co mam Ci napisac:-( uroki bycia Mamusia, moze Oli jeszcze da dzisiaj pospac;-)
Milego dzionka

Dzień dobry:)

My się pomału zbieramy

Martuś dostałam smska:) Kurcze może Oli da ci jeszcze pospać, jak ci oli nie umie wypić tego nirofenu to nalej go do smoczka od butelki i mu daj powinien wypić jak mleczko a jak za gęste to dodaj troszkę mleka:)

Aniołkowa zdrówka:))

Dzoanko miłego dnia w pracy:)

Hej Dziewczynki!
Aguś!!! jestem cały czas z wami myślami!!!
Anisiaj, ty dzisiaj też masz "lekarski" dzień &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marcia, przyznaj się że obudziłaś Olisia:) a nie on Ciebie:) U nas też na początku Kubek nie umiał pić tego lekarstwa. Pomalutku, po troszeczku i wypije:)
Gosiu, to są straszne tragedie. W Kielcach chyba z 5 lat temu zaginęła dziewczynka 14-letnia, do tej pory nie wiadomo kto jest sprawcą a znaleźli jej ciało chyba po 1,5roku od tragedii.
Smerfetka!! kuruj się!!!!!!!

Będę też dzisiaj dzwonić do laryngologa żeby umówić Kubusia. Bo sama nie nie wiec co z tym jego "nie katarem". Po odstawieniu nabiały polepszyło się, przedwczoraj bylismy na dworzu na sankach i już wczoraj znowu problem się pojawił. Kuba mówił przez nos, ciężko mu się jadło, piło.
Miłego dzionka!!!

jestem pospałam 1,5 godzinki ale co to jest... masakra dziś padne na pysk :/
Aguś, Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Justi zdrówka dla Kubusia a co tych tragedi to wiesz jak działa Polska policja- szkoda gadac !
Dzonka witaj napisz co tam u Ciebie ;-)

pogoda do dupy

Ostatnia edycja:
Z katarem byłam już 2 razy u pediatry. Katarek nie leje mu się z noska, jedynie słychać, tak jakby był gdzieś głęboko w nosku. Pediatra nic nie widziała i dała skierowanie do laryngologa. Puki co walczymy swoimi metodami.

reklama
dzien doberek :)
wlasnie zjadlam sniadanko a osiol poszedl do pracy. nadal z nim nie gadam. dzis bedzie u nas kuzynki maz bedzie u nas spal bo kuzynka ma operacje w poznaniu a oni nie sa stad.
marta masz racje pogoda do du....py :(
agus trzymam &&&&
milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry