• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj ladne te domki :) jakie macie autko? Nucia i F musza sie zmiescic no i bagazy duzo bedzie :) a Nucia bedzie jezdzic z tylu z F czy Ty z tylu a Nucia z przodu kolo pana ?
aga i co planujesz na walentynki?

reklama
Anisiaj 9:)) A Timi nie narzeka u fryzjera:)

Bobo no właśnie nie wiem, na 10 mieliśmy jechać z m sami do Rzymu, na grób Ojca Świętego ale mamy Kubusia i nie wiem jak to będzie

Bobo, mamy focusa combi. Nucia ma swoj kojec do jazdy i pasy, wiec bedzie obok dziecka. My jak cyganie, zaladowani po brzegi ;) chcemy jechac z moimi rodzicami,zeby pilnowali FlubZ jak my bedziemy szalec ;)

Dziewczynki ja tak szybciutko.Wróciliśmy ze szkoły.
Dzisiaj nasi znajomi wzięli ślub cywilny na razie. Potem wyjeżdzają do Angli. Nie byliśmy bo daleko w Krakowie.
Przyjezdzają jednak do nas w poniedziałek.Wypada im cos dać na pamiątkę? Oni u nas nie byli na ślubie.
Jesli tak to co?

Aga ciesze się bardzo.

Gosiu, ja bym dala jakis album o Anglii, zabytkach, z dedykacja.

Aga, wezcie Malego :) tylu ludzi jezdzi z dziecmi. No ale jak Kubus, to i reszta chyba? My w Rzymie nocowalismy u polskich siostr, tam maja plac zabaw dla dzieci i swietny dojazd metrem. Az Ci zazdroszcze, tak pozytywnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj jeszcze nie wiadomo, bo to dopiero za rok, ale kilka lat temu m obiecał ze pojedziemy na 10 rocznicę, więc zobaczymy:)

Gosia nie wiem:( ja to jestem kiepska w te klocki:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry