Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aga mamy 46 cali - bosko ja piorę w loveli :-) bobo do 3 mca, potem dziecko "sztywnieje" - zobaczysz zesztą jak Julka będzie chciała być noszona w pionie:-) anisiaj niech kupi dla mnie też:-)
moja spi na plasko na boczkach placze nie chce na boku. ja pralam w dzidziusiu ale teraz bede prac w loveli bo bardziej mi pasuje to pranie jest "lepsze" wedlug mnie hehe.
Bobo i dlatego ma odkształcona główkę, powinnaś ją nauczyć na boku i jednej nocy na jedym drugiej na drugim bo inaczej tego nie upilnujesz i będzie miała krzywą głowę, bo nawet jak jej będziesz podkładać pieluszkę czy coś to to nic nie da
marta kup sobie "oxy" w bialej puszcze w biedronce to jest takie cos jak wanish i dawaj do prania bialego. ja tego uzywam i pranie jest calkiem inne. dwie miarki sypie do kazdego bialego prania. puszka kosztuje 8zl i starcza na dlugo. aga ona ma bok prawy odksztalcony troche nie tyl. bok bo lezy na tej prawiej stronie. ona mi na boku nie usnie. drze sie nie lubi na boku