reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj dobranoc:))

Bobo ja wiem jak to wygląda, widziałam kiedyś, w takim razie nie wiem co ci doradzić ale wiem że podkładanie nic ci nie da

Martuś no moje dzieci długo spały z pieluszkami:) zawsze ich uczyłam tak, Kubę też tam sobie na chucha i ma cieplutko:)

bobo Igor od małego przekręcał głowę w prawo, to znaczy spał na plecach ale głowa na prawo w bok, nie było szans żeby spał na boku, w dzień mu podkładałam pieluszkę żeby głowę miał prosto- nie miał jednak nic odkształconego, skończył 6 mcy i sam się obrana i śpi na boku, raz na lewym, raz na prawym, nawet na brzuszku śpi :) nie zmuszałam go, położna darła się żebym na brzuchu go do spania układała i na bokach- ale jak nie chciał to co mu miałam zrobić???? i co??? i wszystko jest OK ;-):-) nie martw się :) w dzień jej podkładaj a w nocy i tak przekręci się jak jej wygodnie :)

marta no Igi też lubił być w pionie od 2 mca, musiał wszystko widzieć :-) darł się jak go układałam w poziomie ;-)

Igi ma taką szmatkę do przytulania
1sd-tl.jpg

bardzo ją lubi :) z racji tego że muszę ją prać ma 2 inne na zmianę z tesco f&f - brązową i błękitną :-) i z tym zasypia, ale zanim odkryłam że istnieją takie szmatki spał z pieluszką bo bardzo ulewał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry